Brawn Nutrition Test Complete V2 180 kapslí

Brawn Nutrition Test Complete V2 180 kapslí .Extrémne silný zvyšovač testosterónu,anti estrogen,anti kortizol,zvyšovač rastového hormónu HGH,spaľuje tuk,anabolizér,PCT! 
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Brawn Nutrition Test Complete V2 180 kapslí .Extrémne silný zvyšovač testosterónu,anti estrogen,anti kortizol,zvyšovač rastového hormónu HGH,spaľuje tuk,anabolizér,PCT!

Originálny popis a zloženie doplnku:

Test Complete bol navrhnutý ako komplexná prírodná formulácia na podporu testosterónu s cieľom zvýšiť a optimalizovať hladiny testosterónu, čo vedie k zlepšeniu:

  • Štíhly sval
  • Moc
  • pevnosť
  • vytrvalosť
  • libido
  • Nálada a pohoda

Test dokončený používa iba najkvalitnejšie prísady, pri potrebných dávkach je potrebné urobiť zmenu. Porovnajte svoj aktuálny zosilňovač testosterónu s dávkami, ktoré sa nachádzajú v teste Complete, a rýchlo uvidíte, že sme nič „pixie neprášili“, bez šetrenia výdavkov. Test je stohovateľný v závislosti od vášho cieľa. Aby bolo možné optimalizovať zisky, test Complete môže byť naskladaný do Brawn Corti-Lean a Recompagen. Aby sa maximalizovala produkcia testosterónu a anabolické hormóny, môže byť Test Complete stohovaný pomocou PCT Complete. Na zlepšenie odbúravania tukov sa môže test Complete stohovať s Thyroleanom alebo na dosiahnutie konečného cieľa pri znižovaní tuku Thermolean. Vyskúšajte Test Complete, budete  cítiť  rozdiel vo svojom tréningu; bez ohľadu na váš cieľ. Ďalej uvádzame jednotlivé zložky v teste Complete a je to účel.

Fadogia Agrestis

Fadogia je bylina pôvodom z Afriky, ktorá sa používa ako afrodiziakum a libido. Predpokladá sa, že fadogia zvyšuje stimuláciu testosterónom prostredníctvom zvýšeného luteinizačného hormónu (LH) v tele, čo vedie k zvýšenej produkcii testosterónu.

Výťažok z KSM-66 Ashwagandha:

KSM-66® je vysoko kvalitný extrakt Ashwagandha vyrábaný spoločnosťou Ixoreal, ktorý sa vyvíjal viac ako 14 rokov.

V štúdiách sa preukázalo, že KSM-66 Ashwagandha zvyšuje hladiny testosterónu a luteinizačného hormónu (LH) v sére a tiež znižuje hladiny kortizolu v sére o takmer 30%. Okrem pomoci pri optimalizácii dôležitých anabolických hormónov preukázala KSM-66 sľubnú podporu veľkosti svalov, zvýšenie sily pri tréningu. Tiež lepší výkon, vytrvalosť meraná pomocou VO2 max. Bolo tiež preukázané, že stimuluje štítnu žľazu, čo vedie k vyššiemu metabolizmu a štúdie preukazujúce zlepšenie zloženia tela. Ashwagandha má mnoho výhod týkajúcich sa hormonálnej rovnováhy a zlepšuje ďalšie fyziologické parametre, ako je imunitný systém, spolu so zlepšenou kognitívnou funkciou a pocitmi pohody.

Urtica Dioica (žihľava dvojdomá)  

Urtica Dioica alebo žihľava dvojdomá, ako je všeobecnejšie známe, je trvalka kvitnúca rastlina, ktorá sa už roky používa liečivo už od staroveku Grécka. Ukázalo sa, že žihľava bodliaková znižuje globulín viažuci pohlavné hormóny (SHBG), čo umožňuje cirkulácii voľného (neviazaného / aktívneho) testosterónu v krvi. Je to dôležité, pretože je to bezplatný testosterón, ktorý je zodpovedný za väčšinu pozitívnych účinkov, ktoré ľudia spájajú s testosterónom. Aby sa to ešte viac zvýšilo, testosterón, ktorý je „viazaný“, nie je k dispozícii na bunkových receptorových miestach a nezúčastňuje sa na svalovom vývoji a libido efektoch, ktoré sú spojené s testosterónom.

Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali)

Eurycoma Longifolia je tiež známa ako Tongkat Ali a Long Jack je pôvodom z juhovýchodnej Ázie a používa sa ako afrodiziakum a pro-plodnosť. Tongkat zvyšuje luteinizačný hormón (LH), čo vedie k zvýšenej produkcii testosterónu. Výskum tiež naznačuje, že zvyšuje mieru, v ktorej je voľný testosterón viazaný na svoj väzbový hormón, globulín viažuci pohlavné hormóny (SHBG). Tradične sa Tongkat používa na podporu prirodzenej produkcie testosterónu a na podporu libida, výdrže, vytrvalosti a zvýšenej úrovne energie.

Mucuna Pruriens (Std. Až 98% L-Dopa) 

Mucuna Pruriens je adaptogénna bylina, ktorá môže pomôcť zvýšiť LH (luteinizačný hormón), čo môže viesť k zvýšeniu produkcie a uvoľňovania testosterónu. Táto zložka pôsobí ako dopamínový prekurzor a predpokladá sa, že sa podieľa na spánku, nálade, motivácii, správaní a pamäti. Mucuna môže tiež pomôcť s uvoľňovaním rastového hormónu (GH) a znížením hladín prolaktínu, čo môže tiež viesť k zlepšeniu libida a refraktérnej fázy. V jednej štúdii sa preukázalo, že Mucuna Pruriens tiež znižuje kortizol a redukuje oxidačný stres.

Citrát bóru

Ukázalo sa, že tento minerál zvyšuje voľný testosterón a znižuje globulín viažuci pohlavné hormóny (SHGB), ktorý uvoľňuje viazaný testosterón. Existuje tiež výskum, ktorý naznačuje, že znižuje hladiny estrogénu v tele. Vedecká štúdia na ôsmich zdravých mužských dobrovoľníkoch ukázala, že subjekty dopĺňajúce 10 mg. bóru významne zvýšil hladiny voľného (aktívneho) testosterónu a znížil estrogénnu aktivitu, merané významným poklesom estradiolu už po siedmich dňoch. Tieto výsledky ukázali 28% zvýšenie voľného testosterónu a 39% zníženie hladiny voľného estrogénu. Ďalšia štúdia ukázala, že po 2 mesiacoch sa podalo 13 samcov 6 mg. bóru denne vedci zistili, že hladiny voľného testosterónu sa v priemere zvýšili o 29,5%.

Extrakt z borovicovej kôry 
(extrahovaný pre kyselinu Abieta-8,11,13-trien-18-oovú) 

Je to prírodný antiestrogén a používa sa na zníženie množstva testosterónu konvertovaného na estrogén. Zvyšuje tiež produkciu adiponektínu, proteínového hormónu, ktorý podporuje chudnutie. Znížené hladiny adiponektínu korelujú s obezitou, a teda zvýšené hladiny, môžu pomôcť telu zlepšiť zloženie. Takže máme zložku, ktorá znižuje estrogén a pomáha pri zložení tela.

Vitamín D3

Početné štúdie ukazujú, že testosterón sa môže zvýšiť doplnením vitamínu D3. Ukázalo sa, že reguluje SHGB, čím zvyšuje celkový a voľný testosterón v tele. Používame silnú dávku 5000IU, aby sme vám umožnili získať výhody, ktoré to so zreteľom na zdravie a špecifické pre tento scenár ponúka, zvýšené hladiny T. Vitamín D a zinok sú dôležité kofaktory, ktoré sa často príliš často prehliadajú vo formách zvyšujúcich hladinu testosterónu; avšak nie v teste dokončenom

Aspartát zinočnatý

Pridal sa zinok, pretože tento dôležitý minerál je nevyhnutný pre syntézu testosterónu a reguluje testosterón inhibíciou aromatázy. Ukázalo sa tiež, že zinok redukuje SHGB, čo ďalej uvoľňuje testosterón. Ak máte nedostatok tohto minerálu, môžete ľahko mať nižší hladinu testosterónu, narušený imunitný systém a oslabené libido. Po doplnení môže dokonca zvýšiť plazmatický IGF-1.

Bioperine

BioPerine® je patentovaná forma extraktu čierneho korenia štandardizovaná pre  95% piperín .

Bioperín preukázal v štúdiách zvýšenie biologickej dostupnosti doplnkových zložiek vrátane vitamínov rozpustných v tukoch aj vo vode, čím sa zvyšuje absorpcia všetkých vyššie uvedených zložiek v teste Complete.

 

Test Complete bol navrhnutý tak, aby vytvoril priaznivé hormonálne prostredie, optimalizoval kľúčové anabolické hormóny a redukoval katabolické hormóny. Testosterón je kľúčový anabolický hormón a test Complete podporuje nasledujúce:

  • Zvýšená hladina testosterónu zadarmo
  • Zvýšená celková hladina testosterónu
  • Zvýšenie luteinizačného hormónu (LH)
  • Zníženie hladín estrogénu
  • Zníženie hladiny kortizolu v sére
  • Zvýšené uvoľňovanie rastového hormónu

Servings Per Container: 30

Serving Size: 6 Caps

AMOUNT PER SERVING:

Zinc (as Zinc Aspartate) 50mg
Vitamin D (as D3 Cholecalciferol) 5000IU

Fadogia Agrestis PE 1,200mg

KSM-66® Full Spectrum Ashwagandha root extract (5% Withanolides) 800mg

Urtica Dioica (Stinging Nettle) 800mg

Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali) 800mg

Mucuna Pruriens (Std. to 98% L-Dopa) 600mg

Boron Citrate (300mg Boron Citrate yielding 15mg active Boron) 300mg

Pine Bark Extract (extracted for Abieta-8,11,13-trien-18-oic acid) 100mg

Bioperine® 10mg

Other Ingredients; Silicon Dioxide, Gelatin, Magnesium Stearate
Allergy Advice: Contains Milk

Dávkovanie: 3 kapsle ráno a 3 kapsle pred spaním

 

Pozor, upozornenie: Tento produkt je určený pre zdravých dospelých ľudí. Určené pre pokročilých užívateľov s dostatočnými vedomosťami v danej oblasti. Nieje určené pre začiatočníkov a rekreačných cvičencov.Nie je určené pre začiatočníkov alebo užívateľov ktorí budujú svoje telo prirodzenou (naturálnou) cestou. Nevhodné pre profesionálnych a registrovaných športovcov. Nevhodné,pre osoby mladšie,ako 21 rokov! Ak užívate akékoľvek lieky, o užívaní tohto produktu sa poraďte so svojim ošetrujúcim lekárom. Nepoužívajte ak ste tehotná, chcete otehotnieť, alebo dojčíte. Konzultujte užívanie doplnku so svojím lekárom alebo odborníkom na výživu, ak máte nasledujúce ochorenia alebo ťažkosti: vysoký alebo nízsky krvný tlak, srdcová arytmia, akékoľvek problémy zo srdcom, disfunkcie alebo problémy pečene, cukrovka, psychické poruchy, problémy s prostatou alebo dýchaním. NEKOMBINOVAŤ S ALKOHOLOM A DROGAMI! Znížte príjem kofeínu z iných zdrojov (napr. káva, čaj, atď.). Neslúži ako náhrada pestrej a rozmanitej stravy.Prestaňte užívať, alebo sa poraďte so svojim lekárom ak na sebe spozorujete vedľajšie účinky. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Určené pre zvláštnu výživu. Nie je určené pre deti! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte na suchom a chladnom mieste, mimo dosah slnečného žiarenia starostlivo uzavreté! Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním. Produkt bol spracovaný v prístrojoch, kde taktiež mohli byť spracované mlieko, sója, vajíčka, kôrovce, orechy, arašidy.

Brawn Nutrition
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward