• Iba online
  • -20,00 €

Submission Science Rocky KO Round2 300g

Submission Science Rocky KO Round 2 je nový, komplexný predtréningový doplnok. Odvážny recept produktu bol zložený iba s použitím najúčinnejších látok, berúc do úvahy ich požadované dávky. Najstimulujúcejší predtréningový produkt založený na najsilnejších zložkách, okrem iného: agmatín AGmass, VASO6, Yoh HCL, synefrín. Extrémne silný doplnok je určený pre pokročilých používateľov, ktorí dobre znášajú silné stimulanty. Poskytuje jedinečný štart pred intenzívnym tréningom a pripravuje telo na najťažšie tréningy. Rocky KO Round 2 vám umožňuje dosiahnuť silnú stimuláciu, koncentráciu a motiváciu konať pri súčasnom spustení obrovskej svalovej pumpy.

Príchute
59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Submission Science Rocky KO Round 2 je nový, komplexný predtréningový doplnok. Odvážny recept produktu bol zložený iba s použitím najúčinnejších látok, berúc do úvahy ich požadované dávky. Najstimulujúcejší predtréningový produkt založený na najsilnejších zložkách, okrem iného: agmatín AGmass, VASO6, Yoh HCL, synefrín. Extrémne silný doplnok je určený pre pokročilých používateľov, ktorí dobre znášajú silné stimulanty. Poskytuje jedinečný štart pred intenzívnym tréningom a pripravuje telo na najťažšie tréningy. Rocky KO Round 2 vám umožňuje dosiahnuť silnú stimuláciu, koncentráciu a motiváciu konať pri súčasnom spustení obrovskej svalovej pumpy. V spoločnosti Submission Science vedci veria vo výrobu absolútne najlepších produktov - podporovaných vedou, poháňaných výskumom a podporovaných výsledkami.

Citrulín malát- podieľa sa na syntéze metabolizmu oxidu dusnatého (NO) a fosfokreatínu a kyslíka, čím zvyšuje príjem kyslíka, glukózy, aminokyselín a kreatínu a produkciu energie prostredníctvom svalových buniek. Znižuje koncentráciu kyseliny mliečnej a amoniaku vo svaloch, vďaka čomu umožňuje telu rýchlejšie obnoviť energiu zvýšením hladiny kreatínfosfátu a resyntézy ATP. Citrulín malát je oveľa účinnejšia forma ako vysoké dávky arginínu, pretože je jeho prekurzorom. Pri rovnakej dávke ako arginín je účinnejší pri zvyšovaní jeho množstva v tele ako samotný arginín.

AGmass-AGmass ™ od spoločnosti Compound Solutions Inc. je vysoko čistý a prírodný zdroj agmatínu vyrábaného modernými fermentačnými metódami. Agmatín účinne zvyšuje sekréciu oxidu dusnatého v ľudskom tele, čo sa premieta do silného pocitu svalovej pumpy počas tréningu. Vazodilatácia podporuje prísun krvi a živín do pracujúcich svalov, čo výrazne urýchľuje regeneračný proces a buduje nové svalové vlákna. V štúdiách s použitím agmatínu sa ukázalo, že jeho pôsobenie môže podporovať syntézu proteínov dokonca dvakrát, čo je okrem pôsobenia samotného agmatínu spojené aj s pôsobením na zvýšenie prísunu živín do svalových tkanív.

N-acetyl tyrozín-acetylovaný derivát aminokyseliny L-tyrozínu. Obyčajný L-tyrozín je menej stabilný a tiež menej rozpustný vo vode, čo môže viesť k zníženej biologickej dostupnosti. N-acetyl-L-tyrozín podporuje činnosť mozgu podporou syntézy norepinefrínu a dopamínu (neurotransmiterov) katecholamínov. N-acetyl tyrozín pomáha pri správnom fungovaní nervového systému, pomáha udržiavať normálne psychologické funkcie a pomáha znižovať únavu a vyčerpanie.

Kofeín citrát - Cafeín citrát si nedávno získal popularitu vo fitness prostredí, pretože zvyšuje hladinu kofeínu v krvi rýchlejšie ako iné zdroje kofeínu.

Metylliberín -úplne nový stimulant, ktorý poskytuje duševnú energiu, sústredenie a mierne euforické zvýšenie nálady. Dynamina® nezvyšuje srdcovú frekvenciu ani nespôsobuje vibrácie a funguje dokonale dobre so strednou dávkou kofeínu, ktorý zaisťuje duševný rast, ktorý výrazne prevyšuje všetky energetické nápoje dostupné na trhu.

1,3 dimetylamínu <100 mg> -veľmi silný stimulant. Stimuluje proces znižovania telesného tuku a pomáha zvyšovať intenzitu tréningu.

2-aminoizoheptán <100 mg>- je stimulant, ktorý má iné názvy, ako je 2-aminoizoheptán alebo oktodrín.funguje bronchodilatátor, ktorý zvyšuje našu aeróbnu kapacitu, navyše má dekongestívnu aktivitu (zúženie krvných ciev, čo spôsobuje zvýšenie rýchlosti toku kyslíka).

VASO6-zmes zložiek, ktoré podobne ako arginín stimulujú produkciu oxidu dusnatého. Vaso6 je v súčasnosti najsilnejšou patentovanou zlúčeninou používanou na zvýšenie svalovej pumpy počas a po tréningu. To stimuluje príjem glukózy svalovými bunkami, čo vedie k zlepšenej syntéze bielkovín, a tak Vaso6 podporuje rast svalovej hmoty.

Synefrín HCL-má podobnú štruktúru ako efedrín. Získava sa prirodzene z nezrelých citrusových plodov, napr. citrusového uránu L., Citrus aurantium L. Táto látka je prírodnou náhradou efedrínu. Čoraz častejšie sa pridáva do liekov a doplnkov výživy určených pre športovcov, ako aj pre ľudí s nadváhou. Synefrín je izomér fenylefrínu. Zlúčenina zvyšuje metabolizmus, znižuje chuť do jedla a zároveň zvyšuje duševnú a motorickú aktivitu. Vytvára túžbu po práci a fyzickej aktivite, ktorá je prospešná pre športovcov. Okrem toho látka zvyšuje duševnú a fyzickú výkonnosť. Synefrín stimuluje sympatický nervový systém, takže funguje sympatomimeticky, rovnako ako adrenalín, tyramín alebo efedrín. Hlavným rozdielom medzi účinkami je, že efedrín pôsobí hlavne na receptory alfa-1, beta-1, beta-2 a beta-3 a synefrín pôsobí na receptor alfa-1. Ovplyvňuje tiež beta-3 receptor, ktorý spôsobuje lipolýzu (odbúravanie tukov) pri súčasnej aktivácii termogenézy. Synefrín zvyšuje krvný tlak a ovplyvňuje srdcový výdaj. Rozširuje priedušky, uľahčuje dýchanie, účinne čistí dutiny a zlepšuje náladu.

Higenamín HCL-alkaloid získaný hlavne zo semien Nelumbo Nucfera - Nelumbo Nelumbo, v malých množstvách sa nachádza aj v káve. Vykazuje synergický účinok na NMT, ktorý spôsobuje uvoľňovanie norepinefrínu a adrenalínu do krvi, čo vedie k rozšíreniu dýchacích ciest a tým k zvýšeniu účinnosti tela. Zlúčenina pôsobí ako stimulant, zvyšuje energiu a bdelosť. Higenamín znižuje oxidačný stres ochranou tela pred voľnými radikálmi.

Hordenín HCL- táto zložka funguje predovšetkým uvoľňovaním a ochranou norepinefrínu, čo sa premieta do zvýšeného metabolizmu, prísunu energie a zníženia chuti do jedla. Športovci používajú Hordenine na tri hlavné zisky: redukciu tuku, kontrolu chuti do jedla a zvýšenie energie. Zlúčenina, ktorú používajú kulturisti pred tréningom, sa pre synergické účinky kombinuje s PEA (fenyletylamín). Higenamín sa používa ako náhrada DMAA, t.j. stimulant na spaľovanie tukov.

Schisandra Chinensis - extrakt z čínskeho citróna. Má posilňujúci účinok na telo, podporuje funkciu pečene, čistí nahromadené toxíny. Má pozitívny vplyv na srdce, mozog, pľúca a obličky. Okrem toho urýchľuje metabolizmus, ktorý zabraňuje hromadeniu zbytočného tuku.

Yoh HCL- látka, ktorá je užitočná v boji proti žiaruvzdornému tukovému tkanivu, ktoré sa nachádza hlavne v oblasti hrudníka a dolného pásu u mužov, ako aj bokov, zadku a stehien u žien. Yoh HCL účinkuje tak, že blokuje receptory α2, čo jednoznačne uľahčuje chudnutie a je užitočné pri vyrezávaní častí tela odolných voči chudnutiu. Stojí za to pripomenúť, že účinok yoh účinne znižuje inzulín. Takže užívanie tejto zlúčeniny okolo sacharidových jedál je zbytočné. Yoh je obzvlášť účinný, keď sa používa na prázdny žalúdok pred cvičením.

Huperzia Serrata- nepriamo ovplyvňuje aktiváciu nikotínových receptorov, čo zvyšuje silu svalovej kontrakcie. V dôsledku toho sa školenie stáva jednoduchším a efektívnejším. Vedecké štúdie ukazujú, že pravidelná konzumácia tejto zlúčeniny podporuje zvýšenie koncentrácie acetylcholínu. Suplementácia má pozitívny vplyv na zlepšenie pamäti, efektívne získavanie vedomostí a zvyšuje schopnosť sústrediť sa. Bolo dokázané, že tento alkaloid je v porovnaní s inými látkami schopný efektívnejšie prekročiť hematoencefalickú bariéru a vyznačuje sa oveľa väčšou biologickou dostupnosťou. V dôsledku toho je to jedna z najúčinnejších látok, ktoré zvyšujú aktivitu acetylcholínu v centrálnom nervovom systéme.

Vitamín B12- hlavne zodpovedný za správne fungovanie nervového systému, tiež sa podieľa na metabolizme bielkovín a tukov a prispieva k správnej hladine homocysteínu, podporuje obehový systém. Stimuluje produkciu serotonínu - neurotransmitera zodpovedného za dobrú náladu. Pôsobí tiež priamo na mozgové bunky a chráni ich pred škodlivými toxínmi.

Vitamín D3 -ovplyvňuje mnoho fyziologických procesov v ľudskom tele na genetickej úrovni a hrá kľúčovú úlohu pri udržiavaní celkového zdravia. D3 sa podieľa na syntéze asi 200 proteínov v tele a obzvlášť silne ovplyvňuje rast rýchlo sa sťahovajúcich svalových vlákien typu II zodpovedných za silu a formovanie svalovej postavy. Účinok vitamínu D na metabolizmus vápnika a fosfátov sa tiež priamo premieta do stavu kostrového systému, pretože vápnik je nevyhnutný pre správnu svalovú kontrakciu a vedenie nervových impulzov a jeho primerané množstvo zlepšuje tréningovú vytrvalosť a skracuje čas na zotavenie svalov.

Dávkovanie:

Bez ohľadu na to, koľko skúseností máte s predtréningovými produktmi, odporúčame začať s 1/2 odmerkou produktu, aby ste skontrolovali svoju toleranciu voči zložkám. Po skontrolovaní tolerancie užite 1 dávku 15-30 minút pred tréningom. Relatívne neprekračujte 1 porciu denne.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Pure Creatine 600g Weider Pure Creatine 600g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Cena 34,00 € Bežná cena 54,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Golden Pharma CARAT 300g Golden Pharma CARAT 300g
  • Iba online
  • -20,00 €

Golden Pharma CARAT 300g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
arrow_upward