Outbreak Nutrition Build 100 kapslí

Outbreak Nutrition Build 100 kapslí, Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, blokátor myostatínu, zvyšovač folistatinu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie!Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Outbreak Nutrition Build 100 kapslí, Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, blokátor myostatínu, zvyšovač folistatinu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie! SUPER STACKY: Adamantine+Alchemy | Alchemy+7-OXO(7-keto DHEA)

Dávkovanie: 5 kapslý ráno pred raňajkami denne, 60 dní,potom 30 dní pauza alebo ako PCT

5a-hydroxy Laxogenin bol vo svete športu objavený v roku 1996 a je dokázané, že má anabolicko-androgénny pomer podobný, ako anabolický steroid Anavar ale bez vedľajších účinkov na zdravie človeka. Športovci, ktorí 5a-hydroxy Laxogenin vo svojich prípravách aplikovali tvrdia, že zvyšuje svalovú tvrdosť do piatich dňoch a veľkosť svalovej hmoty do 3 – 4 týždňov.Látka laxogenín je hormón rastlinného pôvodu, ktorý bol synteticky izolovaný z odnoží Smilax sieboldii.Smilax sieboldii – je rastlina, pochádzajúca zo Strednej Ameriky, Číny a Japonska, kde sa už roky používa v tradičnej medicíne na zvýšenie vitality a sexuálnej potencie, tiež priaznivo pôsobí na mužský hormonálny systém, najmä na tvorbu testosterónu, progesterónu a výrazne podporuje anabolické a metabolické procesy ľudského tela. Významný je aj fakt, že pôsobí detoxikačne na organizmus a zlepšuje vitalitu pečene. Obsahuje steroidné saponíny a fytosteroly.V dostupných materiáloch sa dozvedáme, že predstavuje jediný produkt, ktorý zaručene zväčšuje svalovú hmotu, a to bez steroidného vplyvu a nie je identifikovateľný v dopingových testoch. Vedecké štúdie potvrdili, že vďaka laxogenínu sa zvýšila syntéza proteínov až o 200%. Udržiava hladinu kortizolu v norme, pomáha kontrolovať hladinu glukózy v krvi a zvyšuje funkciu štítnej žľazy.Laxogenín zaraďujeme do kategórie brassinosteroidov. Brassinosteroidy alebo tiež BR tvoria skupinu 40 rôznych steroidov, ktoré sú výhradne syntetizované z rastlín. Aj keď štúdie tejto špecifickej kategórie rastlín sú obmedzené, tieto rastliny majú veľký potenciál a sú prísľubom do budúcnosti pre všetkých, ktorí majú cieľ budovať svalovú hmotu.Benefity užívania Laxogenínu: Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

Kyselina fosfatidová

Nový Adamantínový prípravok obsahuje kyselinu fosfatidovú namiesto kreatínnitrátu. Kyselina fosfatidová pracuje v synergii s laxogenínom a epikatechínom, aby vám priniesla najsilnejšiu tvorbu svalov na dnešnom trhu.

Kyselina fosfatidová je diacylglycerofosfolid prítomný v membránach buniek. Skladá sa z glycerolového skeletu s dvoma mastnými kyselinami a jednou fosfátovou skupinou, ktorá je k nemu pripojená. Dve mastné kyseliny sú pripojené k dvom susedným atómom uhlíka v polohe sn-1 a sn-2, pričom fosfátová skupina je pripojená k atómu C v polohe sn-3. Mastná kyselina v polohe sn-1 je často nasýtená, zatiaľ čo mastná kyselina v polohe sn-2 je zvyčajne nenasýtená.

Kyselina fosfatidová je signalizačný lipid s priamymi biologickými funkciami. Pôsobí ako prekurzor pre biosyntézu iných lipidov, pôsobí ako zložka bunkových membrán, zohráva dôležitú úlohu v bunkovej signalizácii a dynamike membrány a je rozpoznaná proteínmi v tele - zdôrazňujúc jej význam pre tréning v oblasti rezistencie.

Quandary obklopujúce diétny príjem a zdroje

Vzhľadom k tomu, že je zodpovedný za dôležité funkcie v tele, myslíte si, že je prítomný v bežne konzumovaných potravinových zdrojoch? Bohužiaľ nie. Jeho prítomnosť v strave je zanedbateľná a vy by ste mali doplniť tento lipid, aby ste mohli profitovať z jeho ergogénnych prínosov.

Kyselina fosfatidová a mTORC1

mTORC1 je proteínový komplex pozostávajúci z troch podjednotiek mTOR, Raptor a mLST8. Na úrovni buniek sa ukázalo, že mechanický cieľ je regulovaný príjmom bielkovín, niekoľkými športovými doplnkami a mechanickým zaťažením. Avšak mechanické podnety na reguláciu mTORC1 uľahčuje tvorba kyseliny fosfatidovej priamou väzbou na svoju doménu viažucu sa na FKBP12-rapamycín. To je rozhodujúce pre syntézu svalového proteínu, pretože je riadené integrovanou sieťou intracelulárnych udalostí, ktoré kyselina fosfatidová môže značne ovplyvniť a uľahčiť.

Odporové cvičenie môže mať účinky, ako je uvoľňovanie hormónov - vrátane testosterónu, rastového hormónu a inzulínu, ktoré môžu mať vplyv na syntézu svalového proteínu zvýšením intracelulárnych signálnych dráh. Jedna cesta zahŕňa fosfatidylinozitol-3 kinázu (PI3K), proteínovú kinázu B (Akt) a mechanický cieľ rapamycínu (mTOR) a je známa ako dráha PI3K / Akt-mTOR. Táto signálna dráha poskytuje telu stimul pre syntézu proteínov kostrového svalstva s pokračujúcim zvýšením syntézy proteínov, čo vedie k väčšej hypertrofii svalov pomocou látok, ako je kyselina fosfatidová.

Výskum za kyselinou fosfatidovou

Existuje množstvo štúdií, ktoré skúmajú účinnosť kyseliny fosfatidovej pre tréning v oblasti rezistencie a svalovú silu. Kyselina fosfatidová vykazuje schopnosť zlepšiť reakcie na hypertrofiu kostrového svalstva, chudobnú telesnú hmotnosť a maximálnu silu, keď sa užíva dávka 750 mg. Táto štúdia sa zamerala na 28 mužov, ktorí už trénovali na odpor počas 8 týždňov, a našli účastníkov, aby zvýšili svoju štíhlu telesnú hmotnosť o priemernú hmotnosť 2,5 kg a zvýšili silu tlače nohy o 52 kg v porovnaní s placebovou skupinou.

Druhá najvýznamnejšia štúdia zameraná na kyselinu fosfatidovú skúmala jej účinky na hrúbku svalov na kvadriceps, triceps a biceps. V tejto štúdii sa zúčastnilo 15 mužov trénujúcich rezistenciu počas 8 týždňov a skúmali ich svalovú hrúbku a silu obklopujúcu 1 rep max na troch hlavných cvičeniach: squat, mŕtvy a lavý stôl. Výskum zistil, že všetci účastníci zaznamenali významné zlepšenie v každom meraní, hoci tieto výsledky neboli štatisticky významné v porovnaní s placebovou skupinou.

Doplnenie s kyselinou fosfatidovou vám umožňuje zvýšiť vaše hladiny sily a súčasne rozvíjať slabé svalové tkanivo súčasne aktiváciou na syntéze svalového proteínu ovplyvnením mTORC1. Predbežné štúdie podporili tieto tvrdenia a sú podporované štúdiami uskutočnenými u ľudí. Preto by bolo rozumné zaradiť kyselinu fosfatidovú do arzenálu doplnkov.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward