• Iba online
  • -20,00 €

Revange Nutrition Pheni 100g

Revange Nutrition Pheni 100g,1g/1000mg!Je z chemického hľadiska derivát známeho neurotransmiteru GABA, teda kyseliny gama-aminomaslovej, pričom jeho chemický názov je beta-fenyl-gama-aminomaslová kyselina. Zatiaľ čo v Rusku, Kazachstane, Ukrajine a Lotyšsku sa používa ako plnohodnotné liečivo, dostupné iba na predpis, vo väčšine krajín Európy a USA nie je schválený na klinické využitie a predáva sa ako voľne dostupný výživový doplnok.

72,00 €
52,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Revange Nutrition Pheni 100g,1g/1000mg!.Nootropikum, anti stres, relax, spánok.Revange Pheni na zníženie stresu a zlepšenie koncentrácie.Chemická štruktúra Pheni dostupná je v podstate modifikovaná verzia neurotransmitera GABA s pridanou molekulou fenylovej skupiny. Vykonaním tejto malej zmeny získame doplnok, ktorý úspešne prechádza hematoencefalickou bariérou oveľa ľahšie, ako keď sa doplnky GABA užívajú priamo. V skutočnosti je použitie samotnej GABA do značnej miery neúčinné, pretože vo svojej prirodzenej forme tento neurotransmiter nemôže žiadnym spôsobom prekročiť hematoencefalickú bariéru. GABA musí byť syntetizovaná v mozgu, aby sa tam mohla použiť.

Revange Pheni je:

  • zníženie úzkosti,
  • väčšia otvorenosť,
  • zníženie úrovne stresu,
  • pocit relaxácie a odpočinku,
  • zlepšená rýchlosť zaspávania a kvalita spánku,
  • zvýšená motivácia.

Keď dosiahne centrálny nervový systém, viaže sa na miesta receptorov GABA, čo vedie k zvýšenej stimulácii neurónov reagujúcich na GABA. Dôvodom, prečo je GABA taká dôležitá, najmä pre tých, ktorí trpia úzkosťou a nadmerným stresom, je to, že sa považuje za hlavný inhibičný neurotransmiter v ľudskom tele. Je to chemická látka, ktorá je do značnej miery zodpovedná za vypnutie mozgu, keď je príliš vzrušený alebo stimulovaný. Chemicky povedané, keď je mozog vzrušený, príliš veľa neurónov pracuje súčasne. Keď je príliš veľa stresu, neuróny sa zdajú byť takmer neschopné ustúpiť.

Oddýchnite si s Revange Pheni

GABA prichádza na záchranu a je schopná znížiť túto nadmernú aktivitu, čo spôsobuje menšiu stimuláciu a znižuje príznaky úzkosti a stresu. Pheni má mnoho spokojných používateľov, ktorí chvália jeho účinnosť na nervozitu, čo im vo všeobecnosti umožňuje relaxovať a cítiť sa lepšie. Niektorí používatelia chvália Pheni, keď sa používa neskoro v noci na pomoc s pokojnejším spánkom a dokonca na podporu vedomého snívania. Ľudia užívajú Phenibut ako relaxant namiesto škodlivého alkoholu, pretože niektoré účinky tejto zlúčeniny majú určité podobnosti. Zistite názory iných ľudí! Existuje množstvo účinkov používania tohto nootropika, ktoré môžeme zahrnúť: zlepšenie pamäti, učenia, koncentrácie a dokonca aj dôležité rozhodnutia.

Okrem použitia Pheni ako doplnku výživy je tiež ponúkaný v lekárskom svete ako všeliek na rôzne telesné dysfunkcie. V Rusku a niektorých ďalších európskych krajinách lekári často predpisujú Pheni ako liečbu porúch spánku, nespavosti a rôznych typov úzkosti. Pheni je všeobecne považovaný za bezpečný doplnok, keď budete postupovať podľa pokynov, ako ho správne používať. Bolo dokázané, že Phenibut zvyšuje hladiny dopamínu v mozgu, čo vedie k zlepšeniu nálady a zvýšeniu libida. Výsledky výskumu naznačujú, že Revange Pheni významne zlepšuje funkciu mozgu, čo vedie k normalizácii metabolizmu mozgového tkaniva, ako aj k modulácii prietoku krvi v centrálnom nervovom systéme.

Pheni vám pomôže dosiahnuť prirodzenú duševnú rovnováhu bez toho, aby vykazoval nepriaznivé účinky na psychomotorické funkcie. Je to skvelý produkt pre tých, ktorí študujú , pracujú, počas období intenzívnej fyzickej a duševnej námahy, ako aj pre tých, ktorí sa nedokážu vyrovnať s rýchlym každodenným životom, kde ste sprevádzaní stresom a úzkosťou.

Dávkovanie Pheni

Používajte ad hoc počnúc dávkou 500 mg, najlepšie neskoro popoludní alebo večer. Nepoužívajte Phenibut dlhšie ako 4 - 5 dní. Po 5 dňoch nepretržitého používania urobte minimálnu prestávku 3 dni, po ktorej sa daný cyklus môže opakovať. Dávka sa môže zvýšiť až na maximálne 3 000 mg v závislosti od potrieb a účinkov.

Účinné látky fenibutu
Jednorazová dávka 1000 mg Počet dávok v balení 100
100 g balenie
Obsah na porciu zahŕňa: Pheni 1000 mg

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward