Haya Labs Prostate Health 60 kapslí

Haya Labs Prostate Health 60 kapslí.Haya Prostate Health 60 caps je doplnok, ktorý je navrhnutý s ohľadom na vašu prostatu. Unikátny vzorec je navrhnutý tak, aby udržal bezchybné fungovanie prostaty tým, že ju chráni pred prerastaním a zápalom. Produkt je ideálny pre mužov ako denný doplnok výživy, najmä pre osoby staršie ako 40 rokov, kde je obzvlášť potrebné dbať na funkciu močového systému. Doplnok Haya Prostate Health je tiež vynikajúcim doplnkom počas cyklu s dopingovými látkami SAA alebo prohormónmi ako doplnok na ochranu prostaty.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Haya Prostate Health 60 caps je komplexný vzorec pre zdravú prostatu. Doplnok podporuje močový systém, udržuje funkciu prostaty a chráni pred hypertrofiou prostaty.

Haya Prostate Health 60 caps je doplnok, ktorý je navrhnutý s ohľadom na vašu prostatu. Unikátny vzorec je navrhnutý tak, aby udržal bezchybné fungovanie prostaty tým, že ju chráni pred prerastaním a zápalom. Produkt je ideálny pre mužov ako denný doplnok výživy, najmä pre osoby staršie ako 40 rokov, kde je obzvlášť potrebné dbať na funkciu močového systému. Doplnok Haya Prostate Health je tiež vynikajúcim doplnkom počas cyklu s dopingovými látkami SAA alebo prohormónmi ako doplnok na ochranu prostaty.

Účinky na zdravie prostaty Haya:

  • Znižuje rast prostaty,
  • Protizápalové účinky,
  • Reguluje hladiny androgénov,
  • Uľahčuje močenie,
  • Podporuje imunitu,
  • Čistí močové cesty,
  • Silná antioxidačná aktivita.

Zloženie:1 porcia, 2 kapsuly:

extrakt z palmy Sabal (bobule); (Serenoa repens) - 500 mg - hlavným účinkom na podporu funkcie prostaty je zníženie aktivity enzýmu 5-alfa-reduktázy, ktorý je zodpovedný za konverziu testosterónu na DHT. DHT má silný androgénny účinok, ktorý má významný vplyv na funkciu prostaty a môže spôsobiť jej rast a zhoršenie funkcie močových ciest. Saw Palmetto navyše podporuje libido a zlepšuje sexuálne funkcie.

Extrakt z kajenského korenia - 100 mg - pridanie je primárne určené na zabezpečenie lepšej absorpcie účinných látok obsiahnutých v doplnku. Extrakt oplýva aktívnymi zlúčeninami, konkrétne kapsaicínom. Inhibuje enzymatickú aktivitu pečene, takže väčšina zložiek obsiahnutých v Haya Prostate Health má šancu asimilovať sa vo väčšej miere. Okrem toho má látka silný protizápalový účinok, ktorý podporí udržanie nízkej úrovne zápalu.

extrakt zo zeleného čaju (list); (Camellia sinensis) - 100 mg - extrakt je bohatý na katechíny, ktoré majú silné antioxidačné účinky vrátane zodpovednosti za zníženie tvorby rakoviny u mužov. Okrem toho dokonale ovplyvňujú metabolické funkcie a podporujú vysokú úroveň oxidácie mastných kyselín, čo je zase zdravé pre kardiovaskulárny systém.

Vápnik (z uhličitanu vápenatého) - 80 mg - výskum ukazuje, že vápnik má významný vplyv na proliferáciu rakovinových buniek a tým ovplyvňuje aj funkciu prostaty. Vápnik môže tiež znížiť hladiny 1,25-dihydroxyvitamínu D, ktorý podporuje diferenciáciu a inhibuje proliferáciu rakovinových buniek. Vápnik bude tiež udržiavať zdravé si silné kosti.

Vitamín C (ako kyselina L-askrobová) - 80 mg - má silný antioxidačný účinok, chráni pred voľnými radikálmi a tiež zabezpečuje, aby sa rakovina v tele nevyvíjala. Pri suplementácii hrá kľúčovú úlohu pri prevencii infekcií a zápalov v tele. Vitamín C je tiež vynikajúci na podporu regenerácie tkanív.

Horčík (z oxidu horečnatého) - 57 mg - je jedným z hlavných elektrolytov a jeho pôsobenie je zamerané na zdravie nervového systému. Horčík bude primárne zodpovedný za schopnosť prenášať nervové impulzy, zmierniť nervové napätie a pomôcť znížiť hladinu kortizolu. Okrem toho sa ukázalo, že horčík pôsobí proti rastu prostaty.

Tekvicový extrakt (semená, semená); (Cucurbita pepo) - 50 mg - V ľudovom liečiteľstve si tekvicové semená po stáročia udržiavajú svoju lichotivú povesť antioxidačnej aktivity. A čo viac, semená vykazujú veľmi silné protizápalové účinky, čo podporuje udržanie zdravej prostaty. Okrem toho sú semená vynikajúce na podporu kardiovaskulárneho systému, prevenciu aterosklerózy, porúch močenia, ako aj na zníženie miernej hypertrofie prostaty.

extrakt zo žihľavy (list); (Urtica dioica) - 50 mg - žihľava vykazuje široké protizápalové, diuretické a ochranné účinky na močový systém. Má silné antioxidačné a antibakteriálne vlastnosti, zruší akýkoľvek prejav infekcie v tele. Extrakt zo žihľavy má navyše mierny hormonálny optimalizačný účinok.

Vitamín E (ako d-alfa-tokoferol) - 20,1 mg - je známy svojimi silnými antioxidačnými a protirakovinovými vlastnosťami. Vitamín E sa bežne používa na zápal prostaty na zrušenie ďalšieho zhoršenia problému. V štúdiách používajúcich vitamín E kleslo riziko rakoviny prostaty až o 30%.

Niacín (vitamín B3) - 16 mg - inak známy ako vitamín PP, táto zložka je zodpovedná za normálny energetický metabolizmus v tele, funkciu nervového systému a kardiovaskulárne funkcie. Niacín sa používa v športových doplnkoch na reguláciu hladín cholesterolu tým, že zabraňuje zvýšeniu hladín lipidov a LDL lipoproteínov.

Pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6) - 7 mg - Vitamín B6 optimalizuje hladinu prolaktínu, dokonale ovplyvňuje fungovanie nervového systému, je zodpovedný za vedenie nervových impulzov. Jeho pôsobenie je tiež stabilizátorom nálady, zlepšuje náladu, zmierňuje depresívne stavy, umožňuje lepšie fungovanie mozgu.

Tiamín (vitamín B1) 5,6 mg - Tiamín je primárne dôležitý pre fungovanie nervového systému, kde podporuje gliové bunky a produkciu neurotransmiterov. Má silný účinok pri podpore liečby prozápalových ochorení a zlepšuje fungovanie imunitného systému.

Zinok (z oxidu zinočnatého) - 5 mg - je jedným z kľúčových prvkov zodpovedných za fungovanie takmer celého tela. Zinok má kľúčový význam pre mužskú plodnosť; Je zodpovedný za množstvo a kvalitu produkovaných spermií. A čo viac, jeho nedostatok prispieva k nižšej hladine testosterónu, takže stojí za to udržiavať jeho optimálnu hladinu.

Kremík (z oxidu kremičitého) - 2 mg - sa nazýva prvkom života a je nosičom mnohých účinných látok. Jeho pridanie do doplnku výživy zlepšuje vstrebávanie iných účinných látok, ale nielen. Kremík má podporný účinok na vlasy, pokožku a nechty. Má účinok znižujúci zápal.

Riboflavín (vitamín B2) - 1,4 mg - má účinok, ktorý podporuje syntézu mnohých koenzýmov. Jeho hlavnou funkciou je podpora správneho fungovania nervového systému, stimulácia imunitného systému k efektívnejšej práci a je zodpovedný za funkciu zraku. Riboflavín sa tiež aktívne podieľa na metabolizme, produkcii mnohých hormónov a udržuje optimálnu hladinu neurotransmiterov.

Meď (z oxidu meďnatého) - 1 mg - je základným prvkom pre správne fungovanie tela. Výskum ukazuje, že ľudia s ochorením prostaty majú tiež nedostatok medi, čo by sa malo brať do úvahy pri plánovaní doplnkov na podporu prostaty. Okrem toho sa meď podieľa na syntéze hemoglobínu, je zodpovedná za prenos nervových impulzov a pomáha pri absorpcii železa.

Selén (zo selenátu sodného) - 35 mcg - má silný antioxidačný potenciál, ktorý účinne inhibuje aktivitu voľných radikálov a zabraňuje vzniku tzv. oxidačného stresu. Jeho účinok je široko používaný počas liečby prostaty, pretože biologická aktivita selénu dokonale podporuje protizápalové procesy, čo účinne urýchľuje návrat k optimálnej funkcii prostaty. Má tiež široký vplyv na mnohé aspekty kardiovaskulárneho zdravia.

Vitamín A (ako acetát vitamínu A) - 799,8 mcg - je kľúčovou zložkou stravy zodpovednou za stav pokožky, vlasov a nechtov. Jeho silný antioxidačný účinok podporuje zdraviu prospešné parametre, zabraňuje známkam starnutia a chráni bunky pred voľnými radikálmi, čo účinne zabraňuje rýchlemu poškodeniu buniek a smrti. Vo vedeckých štúdiách sa vitamín A tiež ukázal ako účinný spôsob, ako udržať dokonalý stav kardiovaskulárneho systému.

Vitamín D (ako cholekalciferol) - 10 mcg - má v tele veľmi široké účinky. Je známy svojimi posilňovacími vlastnosťami testosterónu, takže udržiavanie vysokej hladiny vitamínu D3 v tele podporuje hormonálne zdravie, ktoré je veľmi dôležité pre funkciu mnohých orgánov. V štúdiách sa zistilo, že ľudia s agresívnou formou rakoviny prostaty majú významný nedostatok vitamínu D3, čo nám naznačuje, že optimálne hladiny v tele zabránia výskytu tohto stavu.

L-glycín - 25 mcg - patrí do skupiny aminokyselín, ktoré naše telo môže produkovať aj samo. Glycín sa používa pri benígnej hyperplázii prostaty ako doplnok na urýchlenie procesu obnovy počas liečby. Vykazuje protizápalové účinky.

Kyselina L-glutámová - 25 mcg - patrí medzi endogénne aminokyseliny, ktoré majú neurotransmiterové vlastnosti. Má podporný účinok na metabolizmus dusíka a podporuje liečbu neurologických ochorení. Pri športových doplnkoch sa predpokladá, že kyselina l-glutámová urýchľuje regeneráciu tela.

Kyselina listová - 400 mcg - tiež známa ako vitamín B9, je pomerne veľká skupina zlúčenín nazývaných foláty. Má pomerne široký účinok na ľudské telo, prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému, kardiovaskulárneho systému a podieľa sa na mnohých procesoch rekonštrukcie a regenerácie buniek.

Kyanokobalamín (vitamín B12) - 50 mcg - je zodpovedný za prácu metabolizmu, ovplyvňuje spôsob, akým naše telo využíva bielkoviny, sacharidy a tuky. Čo je dôležité, má významný vplyv na hladinu homocysteínu, aminokyseliny, ktorá má v nadmernom množstve negatívny vplyv na fungovanie kardiovaskulárneho systému, čo vedie k ateroskleróze a zvýšenému riziku srdcového infarktu.

Biotín - 50 mcg - tiež známy ako vitamín H alebo B7, je vitamín so silnými regeneračnými vlastnosťami, najmä jeho prospešné vlastnosti možno vidieť vo vzhľade pokožky, vlasov a nechtov. Biotín tiež ovplyvňuje metabolizmus a podporuje funkciu štítnej žľazy.

Dávkovanie: 1 porcia, 2 kapsuly denne.

Haya Labs
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward