The Genius Brand Genius Sleep Aid 40 kapslí

The Genius Brand Genius Sleep Aid 40 kapslí -lepší spánok,relax.Genius Sleep Aid je ideálny pre každého, kto hľadá prírodnú pomoc pri spánku, ktorá zvyšuje kvalitu spánku a umožňuje vám prebudiť sa bez grogginess spojenej s tvrdšími pomôckami na spanie. Okrem toho, používaním prírodných zložiek iba Genius Sleep Aid nevytvára návyk a aj keď sa používa dôsledne po určitú dobu, po ukončení používania nezažijete žiadny typ stiahnutia.Genius Sleep Aid je, na rozdiel od niektorých pomôcok na spanie, typ produktu, ktorý sa môže používať priebežne, hoci značka napriek tomu navrhuje, aby používatelia prijali vzor používania 5 na 2.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

The Genius Brand Genius Sleep Aid 40 kapslí .Lepší spánok, relax...Genius Sleep Aid je ideálny pre každého, kto hľadá prírodnú pomoc pri spánku, ktorá zvyšuje kvalitu spánku a umožňuje vám prebudiť sa bez grogginess spojenej s tvrdšími pomôckami na spanie. Okrem toho, používaním prírodných zložiek iba Genius Sleep Aid nevytvára návyk a aj keď sa používa dôsledne po určitú dobu, po ukončení používania nezažijete žiadny typ stiahnutia.

Genius Sleep Aid je, na rozdiel od niektorých pomôcok na spanie, typ produktu, ktorý sa môže používať priebežne, hoci značka napriek tomu navrhuje, aby používatelia prijali vzor používania 5 na 2.

Muži aj ženy sú v poriadku užívať Genius Sleep Aid a ak trpíte zlým spánkom na pravidelnej báze, je to oveľa lepšia voľba ako niečo hardcore, ktoré, aj keď to funguje skvele na začiatku, sa môže rýchlo stať zvykom. Na rozdiel od týchto typov pomôcok na spanie je možné Genius Sleep Aid dlhodobo bezpečne používať. Na druhej strane, ak ste práve absolvovali vysoko stimulačnú predtréningovku blízko pred spaním, pravdepodobne by sme navrhli udržiavať tvrdšiu pomoc pri spánku v pohotovostnom režime len pre tieto prípady a tieto prípady.

Najnovší doplnok od Genius Sleep Aid, zachováva filozofiu Genius, ktorú možno najlepšie zhrnúť použitím prírodných zložiek všade tam, kde je to možné, ktorých cieľom je dosiahnuť maximálny úžitok, ale iba tým, že sa zároveň vyhnete vedľajším účinkom.

Prirodzený prístup ku kvalite spánku

Pokiaľ ide o kategóriu pomôcok na spanie, historicky dominovali výrobky, ktoré využívajú zložky, ktoré na prvý pohľad fungujú neuveriteľne, pričom Phenibut je toho skvelým príkladom. Pri prvom použití nepochybne dostanete najlepší spánok svojho života, ale to isté by sa dalo povedať o pomôckach na spanie na predpis, avšak v oboch prípadoch sa účinky rýchlo znižujú s pokračujúcim používaním. Ešte horšie je, že pokračujúce používanie farmaceuticky podobných zložiek so sebou prináša vedľajšie účinky, ktoré zahŕňajú to, že sa stávajú návykovými a potom majú typy abstinenčných príznakov, ktoré by nikdy nemali byť prijateľné pre niekoho, kto vedie zdravý životný štýl.

Predstavujeme Genius Sleep Aid

Na rozdiel od značiek, ktoré používajú farmaceutické zložky, Genius Sleep Aid sa drží prírodných zložiek, ktoré pomáhajú navodiť stav relaxácie, vrátane aminokyselín glycínu a theanínu. Krása takýchto zložiek spočíva v tom, že v priebehu času nefungujú horšie, ale namiesto toho získate rovnaké výhody, či už je to vaša prvá dávka alebo desiata. Keďže ide o značku Genius, používajú nielen náhodný zdroj theanínu bez názvu, ale aj značku TheaKalm®, ktorá zaisťuje presné dávkovanie a čistotu v každom jednotlivom prípade.

Zvyšok vzorca sa drží prírodných zložiek, ktoré zdieľajú spoločné črty toho, že nie sú návykové, zatiaľ čo vám nielen pomôžu so zaspávaním, ale prebudia sa obnovené, a nie ospalé, ako sú známe niektoré pomôcky na spanie. Okrem toho, pre každého, kto používa tonu vysoko stimulačných predtréningoviek, pravidelné používanie Genius Sleep Aid môže pomôcť bojovať proti únave nadobličiek a zlej kvalite spánku, ktoré sa kombinujú so sabotážou vašej nálady a nakoniec vašej postavy.

Dávkovanie: 2 vega kapsle denne

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward