Iron Legion XI-KT 30ml

Iron Legion XI-KT 30ml (11-OXO) extrémne silný hardcore transdermálny doplnok výživy! Čistý objem,sila,hustota svalov.Konverzia priamo na 11-ketotestosterón, rapídne zisky svalov,pevnosťi a spaľovanie tukov v oblasti pása.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Iron Legion XI-KT 30ml (11-OXO) extrémne silný hardcore transdermálny doplnok výživy! Čistý objem,sila,hustota svalov.Konverzia priamo na 11-ketotestosterón, rapídne zisky svalov,pevnosťi, hard,dry a spaľovanie tukov v oblasti pása.V revolučnom transdermálnom aplikačnom systéme, ktorý je navrhnutý na zvýšenie biologickej účinnosti. Dostupnosť, ktorá by jednoducho nebola možná prostredníctvom perorálneho podávania. Inými slovami, dodáva viac účinnej látky 11-KT do krvného obehu. 

Ergopharm bol prvý, kto priniesol 11-OXO na trh a vďaka svojim unikátnym účinkom proti kortizolu a jeho schopnosti pridať štíhlu, pevnú, suchú hmotu sa rýchlo stal jedným z najpopulárnejších pro hormónov. Užívatelia lieku 11- OXO zaznamenali výrazné zvýšenie sily a prírastkov svalovej hmoty, spolu so zlepšením straty tuku v oblasti pása. 11- OXO sa prevádza na vysoko anabolický 11-ketotestosterón, ale tiež vykazuje vlastné anabolické vlastnosti, čo znamená, že by sa nemal považovať za miernejšiu formu 11-ketotestosterónu, ale samostatnú anabolickú zlúčeninu ako takú.

Konvenčná múdrosť diktuje, že pokúsiť sa získať svalovú hmotu a stratiť tuk v rovnakom čase je, ak nie nemožné, aspoň veľmi ťažké. Jednoducho to bolo oveľa jednoduchšie. 
Železná légia zavádza XI-KT, silný lokálny produkt, ktorý vyvolá rýchle a dramatické zlepšenie zloženia a sily tela. Železná légia XI-KT využíva rovnakú pokrokovú matricu, ako Trenazone, Dienazone a Salvo. 
Aktívna zložka v XI-KT je 11-ketotestosterón. 11-ketotestosterón pracuje na dvoch rôznych frontoch súčasne, aby sa vyhli nepríjemným rezervám tukov a umiestnili vaše telo do anabolického stavu. 
11-ketotestosterón je prirodzene sa vyskytujúca silne anabolická zlúčenina. Nachádza sa v stopových množstvách u ľudí (je to metabolit hormónov nadobličiek) a je primárnym androgénom v rybách (takže je prítomný v potravinách). 
11-ketotestosterón je aktívny bez konverzie, nie je schopný aromatizácie

Dávkovanie transdermálny doplnok výživy: 1ml na pokožky, prsia, ramená, biceps a podobne, potom 30 dní PCT a 4 týždne pauza  ,doporučujeme pridať zdravé tuky OMEGA 3.Pozor nie je určené na ústne užitie! Aplikuje sa na pokožku!

Iron Legion
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward