• Iba online
  • -20,00 €

Augmented Labs Cardareal 90 kapslí GW

Augmented Labs Cardareal 90 kapslí,PPAR Cardarine GW501516.10mg/kapsla.Doplnok Cardarine zvyšuje citlivosť svalových buniek na inzulín, vďaka čomu dosahujeme plnú postavu, porazené, tvrdé svaly so skvelou definíciou, pričom neustále znižujeme hladinu tuku v tele. To vedie k efektívnej rekompozícii zloženia tela a okamžitým vizuálnym efektom. Dôležitým aspektom je tiež skutočnosť, že v dôsledku zvýšenej spotreby tkaniva paličky zostávajú proteíny, z ktorých sú svaly postavené, neporušené, preto prakticky nedochádza ku katabolizmu. Pri použití počas redukcie maximalizuje vašu prácu v telocvični, aby ste spálili viac kalórií a udržali svalovú hmotu počas kalorického deficitu.

69,99 €
49,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Augmented Labs Cardareal obsahuje PPAR Cardarine GW-501516,10mg/kapsla. Tiež známy ako kardarín. PPAR je antagonistom peroxizómového aktivátora-delta-polypeptidového receptora, ktorý reguluje metabolizmus mastných kyselín. Doplnok sa odporúča športovcom na zvýšenie vytrvalosti v telocvični s intenzívnym vzpieraním a kardio tréningom. Doplnok GW získal meno medzi kulturistami ako cvičenie vo fľaši.

1 kapsula obsahuje 10 mg pravého PPAR GW 501516 Cardarine

Doplnok Cardarine zvyšuje citlivosť svalových buniek na inzulín, vďaka čomu dosahujeme plnú postavu, porazené, tvrdé svaly so skvelou definíciou, pričom neustále znižujeme hladinu tuku v tele. To vedie k efektívnej rekompozícii zloženia tela a okamžitým vizuálnym efektom. Dôležitým aspektom je tiež skutočnosť, že v dôsledku zvýšenej spotreby tkaniva paličky zostávajú proteíny, z ktorých sú svaly postavené, neporušené, preto prakticky nedochádza ku katabolizmu. Pri použití počas redukcie maximalizuje vašu prácu v telocvični, aby ste spálili viac kalórií a udržali svalovú hmotu počas kalorického deficitu.

Kardarínka je jednou z mála zlúčenín, ktorá účinne zvyšuje športový výkon. Najdôležitejším účinkom GW501516 je rýchlo znateľné zvýšenie sily, ktoré dosahuje 20-30%. Prípravok zvyšuje metabolizmus mastných kyselín a tiež znižuje použitie glukózy, čím zabraňuje jej poklesu počas cvičenia. Zlúčenina účinne zvyšuje svalovú vytrvalosť a ovplyvňuje spaľovanie tukov. Cardarine vám umožní udržať energiu v posilňovni a zvýšiť intenzitu tréningov. Väčšina športovcov užíva doplnok na stratu zbytočného tuku, pretože umožňuje príjem glukózy vo svaloch, čo pomáha dosiahnuť štíhlu a atletickú postavu.

Dávkovanie kardarínu:

1 kapsula 3x denne.

Augmented Labs
Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

PEScience Alphamine 244g PEScience Alphamine 244g
  • Iba online
  • -17,00 €

PEScience Alphamine 244g

Cena 32,99 € Bežná cena 49,99 € -17,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward