• Iba online
  • -10,00 €

Blackstone Labs Euphoria 16 kapslí

Blackstone Labs Euphoria 16 kapslí-Potrebujete si oddýchnuť po dlhom, stresujúcom dni v kancelárii? Myšlienka dať si drink alebo dva je zaujímavé, ale nechcete nevyhnutnú kocovinu a pomalosť, ktorá nevyhnutne vyplýva z noci pitia.Musí existovať niečo, čo pomôže získať hranu, ale neprichádza so zoznamom nevýhod bielizne a Blackstone Labs to vytvorilo v Euphoria.Euphoria je prírodný relaxačný doplnok bez kocoviny, ktorý vám pomôže uvoľniť sa bez ohľadu na to, ako pevne ste boli zranení. Euphoria je ideálna na chladnú noc doma alebo nočnú párty s priateľmi. Je tiež ideálny pre introvertnejších ľudí, ktorí majú problém uvoľniť sa v sociálnom prostredí. Jedna porcia Euphorie a budete prisahať, že tieto veci nemôžu byť legálne! Je to jednoducho také dobré!

29,99 €
19,99 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Blackstone Labs Euphoria 16 kapslí.

  • Podporuje pozitívnu náladu
  • Zvýšenie sexuálnej intenzity
  • Podpora relaxácie mysle
  • Podpora relaxácie tela

Potrebujete si oddýchnuť po dlhom, stresujúcom dni v kancelárii? Myšlienka dať si drink alebo dva je zaujímavé, ale nechcete nevyhnutnú kocovinu a pomalosť, ktorá nevyhnutne vyplýva z noci pitia.

Musí existovať niečo, čo pomôže získať hranu, ale neprichádza so zoznamom nevýhod bielizne a Blackstone Labs to vytvorilo v Euphoria.

Euphoria je prírodný relaxačný doplnok bez kocoviny, ktorý vám pomôže uvoľniť sa bez ohľadu na to, ako pevne ste boli zranení. Euphoria je ideálna na chladnú noc doma alebo nočnú párty s priateľmi. Je tiež ideálny pre introvertnejších ľudí, ktorí majú problém uvoľniť sa v sociálnom prostredí. Jedna porcia Euphorie a budete prisahať, že tieto veci nemôžu byť legálne! Je to jednoducho také dobré!

Beta-fenetylamín zvyšuje hladiny niekoľkých "šťastných hormónov" v tele, vrátane dopamínu a serotonínu. Fenyletylamín (PEA) môže prechádzať hematoencefalickou bariérou a poskytnúť rýchlu a silnú podporu nálady a pohody.

CDP-cholín zvyšuje produkciu acetylcholínu ("učiaci sa neurotransmiter"). S vyššou hladinou acetylcholínu v tele sa budete cítiť sústredenejší a "s ním" aj po najťažšom dni v kancelárii.

5-HTP sa generuje tryptofán a konvertuje sa na serotonín. Keďže serotonín pomáha regulovať správanie a náladu, 5-HTP môže pozitívne ovplyvniť náladu, chuť do jedla a spánok.

Cymbidium Goeringii pomáha telu prispôsobiť sa stresovým výzvam, ako sú tie počas intenzívneho cvičenia alebo sociálnych situácií s vysokým tlakom. Ako adaptogén táto bylina znižuje duševnú a fyzickú únavu spôsobenú stresom a podporuje pocit pokoja.

L-theanín je relaxačná aminokyselina, ktorá sa nachádza prevažne v čajových lístkoch. Theanín je známy svojou schopnosťou znižovať stres a navodzovať relaxáciu bez sedácie.

N-acetyl L-tyrozín znižuje stres zvýšením produkcie dopamínu, epinefrínu, norepinefrínu. Tieto tri neurotransmitery tiež zlepšujú zameranie a bdelosť.

Dávkovanie: 4 kapsle denne

Blackstone Labs
Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Naughty Boy Sigma 30 pack Naughty Boy Sigma 30 pack
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Naughty Boy Sigma 30 pack

Cena 45,00 € Bežná cena 65,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward