• Iba online
  • -30,00 €

MyoBlox Blo 2.0 398g

MyoBlox Blo 2.0 398g-Hardcore pred tréningovka, NO pumpa, bez stimulantov.Najlepšie na planéte!

Príchute
59,99 €
29,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

MyoBlox Blo 2.0 398g-Hardcore pred tréningovka, NO pumpa, bez stimulantov. Najlepšie na planéte!BLO ® 2.0 je náš zatiaľ najlepší vzorec čerpadiel! Je to priamy, plne opísaný vzorec a je vyrobený iba z vedecky overených zložiek v klinických dávkach ... LEN ZA 1 SKÁLKU !!!

BLO ® 2.0 je navrhnutý tak, aby indukoval pumpy, prekrvenie a cirkuláciu väčšieho množstva živín pre lepšie zotavenie a zvýšenie ziskov. BLO ® tiež neobsahuje kofeín ani žiadne stimulanty! BLO® môžete užiť ako samostatný predtréningovku alebo na želanie dokonca s LOCO®!

TAKŽE ČO JE NOVÉ O BLO ® 2.0 V POROVNANÍ S PÔVODOM ?

VŠETKO! Od nuly sme vytvorili úplne iný vzorec ... DOSAHNE! A! Budete nadšení, keď zistíte, že sme do 1 jediného naberačku zahrnuli VŠETKY potrebné účinné látky, aby sme vám poskytli svalové pumpy štiepiace pokožku! Či už ste chlap a chcete túto legendárnu pumpu na hrudník alebo ženu, ktorá hľadá tú najlepšiu prekliatú pumpu do posilňovne, BLO® 2.0 bude odteraz vaším cieľom!

L-CITRULLÍN:

L-citrulín je vynikajúcim prekurzorom oxidu dusnatého v porovnaní s L-arginínom vďaka jeho biologickej dostupnosti. Je to voľná aminokyselina, ktorá podporuje väčšie a dlhšie svalové pumpy. Viac prietoku krvi znamená lepšiu cirkuláciu, ktorá v konečnom dôsledku umožňuje telu transportovať viac výživných látok do svalov. †

BETAÍN ANHYDROUS (TRIMETYLGLYCÍN):

Betaín, ktorý je klinicky študovaný pre viacnásobné jedinečné účinky na výkon, môže podporovať pocit pohody vďaka účinku na metyláciu, môže podporovať zmeny zloženia tela v dôsledku svojho pôsobenia na energetické dráhy a môže tiež znižovať hladinu homocysteínu, čo je marker oxidačného stresu. Betaín vystreľuje na vrchol a je efektívny u každého športovca, ktorý sa snaží zvýšiť svoju svalovú hmotu a znížiť telesný tuk. †

TAURÍN:

 Ako neesenciálna aminokyselina sa taurín môže považovať za podmienene esenciálnu aminokyselinu v dobách extrémnej fyzickej námahy. Je to tiež jedna z najhojnejších aminokyselín v tele, ktorú nájdeme v kostrových svaloch, mozgu, centrálnom nervovom systéme a bielych krvinkách. Môže pomôcť zlepšiť vytrvalosť a pohyblivosť reguláciou svalových kontrakcií, vodnou rovnováhou, dodávkou živín a energetickými hladinami neurotransmiterov v mozgu. Taurín môže tiež podporovať hladinu zloženia tela pôsobiacu ako bunkový volumizér nasávaním vody do svalových buniek a naopak podporuje ďalšie výživné látky, ktoré sa majú vstrebávať do svalu. 

L-ORNITÍN:

Neesenciálna aminokyselina, ktorá pomáha pri odstraňovaní telesných odpadov (napríklad amoniaku) a metabolitov spôsobujúcich únavu vo svaloch. L-ornitín tiež prispieva k podpore energie a vytrvalosti a podporuje funkciu pečene (OBROVSKÉ PLUS).

VÝŤAŽOK Z BOROVEJ KORKY:

Ultraprémiový antioxidačný rastlinný extrakt z kôry francúzskej morskej borovice pomáha pri zvyšovaní produkcie zdravého oxidu dusnatého (NO), čo vedie k zvýšeniu prietoku krvi a prívodu kyslíka do svalov. To pre VÁS znamená VEĽKÉ, Dlhšie SVALOVÉ ČERPADLÁ †

ASTRAGIN® (ODVODENÝ Z MEMBRÁNOVÝCH ASTRAGALUSOV):

Klinicky overená zložka dokázateľne zvyšuje gény regulujúce absorpciu živín zvyšovaním ich mRNA a transportných proteínov, aby maximalizovala absorpciu mnohých živín, ako sú vitamíny, glukóza, zvyšuje produkciu ATP a navrhuje sa tiež, aby zvýšila absorpciu aminokyselín až o 18%. 

Dávkovanie: 1 odmerka 30 min. pred tréningom

MyoBlox
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Nutra Bio EAA Pure 393g Nutra Bio EAA Pure 393g
  • Iba online
  • -15,00 €

Nutra Bio EAA Pure 393g

Cena 24,99 € Bežná cena 39,99 € -15,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward