• Iba online
  • -30,00 €

Revange Nutrition Alpha Male 90 kapslí

Revange Nutrition Alpha Male 90 kapslí.Extrémne silný zvyšovač testosterónu,anti estrogen,anti kortizol,zvyšovač rastového hormónu HGH,spaľuje tuk,anabolizér, PCT!Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, blokátor myostatínu, zvyšovač folistatinu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie

99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

ALPHA MALE PCT REVANGE Hardcore - DIVOKÁ SILA PRÍRODNÉHO TESTOSTERÓNU a HGH!Najlepšie pakerzy na svete doteraz o takomto doplnku stravy nesnívali ... Chcete siahnuť po tajných a najsilnejších cvičných zbraniach, ktoré sme práve predstavili v ponuke najlepších supliov na svete?Objavte to ... Cíťte sa ako mladý Boh ... Pozrite sa na účinky mega dokonalého svalu ... Pripravte sa na obdiv kamarátov a okolia ... Odomknite napájanie ... Zoznámte sa s ním ...


Alfa samec - Alfa Stack:

  • - Najlepší Mega booster testosterónu a libida
  • - Najdokonalejší zásobník na odomknutie (PCT) - Lepšie ako lekáreň
  • - Reduktor estrogénu a kortizolu
  • - Omladzujúce regeneračné sérum - celkové omladenie a regeneračná sila
  • - Silný inhibítor myostatínu
  • - Posilňovač rastového hormónu HGH

Pozrieť sa, vyzerať! Doteraz ste museli používať celú hromadu produktov: prírodné testosterónové noostery / hgh rastový hormón, inhibítory myostatínu, estrogén, kortizol, doplnky alebo lieky na odomknutie, vitamíny, minerály ... Namiesto nákupu 5 - 10 rôznych produktov máte jeden, ale dokonalý - Alpha Male.

... Je to Alpha Male REVANGE Hardkore - najsilnejší testosterón booster / PCT na tejto planéte. Výkonnejší ako ktorýkoľvek iný, dokonca aj tá najlepšia lekáreň odomknúť!

Alfa samec - divoká synergia z prírody!
Alpha Male je komplex (až 22 zložiek!) Anabolický zásobník s takou hardcore silou a synergiou akcie, že všetky ostatné produkty v kategórii PCT na zvýšenie / odomknutie testosterónu sa ani nedokážu priblížiť k účinkom Alpha Male!

Alpha Male REVANGE Hardcore je skutočná, prírodná anabolická bomba pre vaše telo. Po Alpha Male sa budete cítiť ako kráľ v každej telocvični a v každej situácii! Nikto sa s vami ani neodváži súťažiť, ale budete radi, že vás lákajú topánky a zároveň prosia o to, čo používate, pretože po Alpha Male budete tak ultra úžasní ako nikto iný!

Nehovorte im, čo majú robiť pre seba - nechajte ich uhádnuť, že alfa samec z vás urobil najúžasnejšieho z najmocnejších alfa samcov v galaxii!

ALFA SAMEC - AKO TO FUNGUJE?

Silu doplnku výživy Alpha Male pocítite už od prvej kapsuly! A s každou ďalšou dávkou budú účinky rásť a rásť do predtým nezmenených veľkostí! Po týždni používania Alpha Male REVANGE Hardcore si všimnete dramatickú zmenu vo vašich krvných testoch:

  • - Oveľa vyššie percento aktívneho testosterónu
  • - Znížený SHBG (globulín viažuci pohlavné hormóny)
  • - Znížený estrogén (ak bol nad normou)
  • - Znížený kortizol
  • - Znížená hladina myostatínu
  • - Rast rastového hormónu
  • - Všeobecné omladenie tela

Garantujeme, že po alfa cykle bude vaša hormonálna ekonomika v perfektnom stave. Garantujeme, že vaše okolie nebude veriť, že ste stále rovnakí vy, ale ešte úžasnejší ako teraz!

ALFA SAMEC - PRE KOHO A KEDY POUŽIŤ?

Alfa samca použite, ak:

  • - máš viac ako 35 rokov
  • - chcete zvýšiť svoje libido
  • - máte nižšiu hladinu testosterónu
  • - potrebujete najsilnejšie PCT vyblednutie po cykloch na PH / SAA / SARM
  • - chcete vytvoriť prírodný anabolický cyklus (alternatíva k kreatínovým stohám)
  • - chcete byť najmocnejším alfa samcom, ktorého svet doteraz nevidel

ALFA SAMEC - TESTOSTERÓNOVÁ VLNA PRE VÝHODY

  • - najdokonalejšie a najistejšie odomknutie PCT (silnejšie ako lekáreň)
  • - Mega libido a super sexy
  • - pocit omladenia a rýchlejšej regenerácie
  • - zvýšenie čistej svalovej hmoty a silný silový skok
  • - vyššia účinnosť a lepšia trvanlivosť
  • - lepšie sochárstvo, tvrdosť a hustota svalov
  • - skvelá a stabilná nálada a pohoda
  • - veľká sviežosť a jasnosť mysle
  • - zvýšenie odvahy a sebavedomia
  • - trvalé tréningové účinky
  • - žiadne vedľajšie účinky používania anabolikov PH / SAA

Alfa samec - testosterón ambrózia v kapsulách!

ALFA SAMEC - NAJINOVATÍVNEJŠIE ZLOŽENIE VŠETKÝCH PCT A PRÍRODNÝ POSILŇOVAČ TESTOSTERÓNU

Chcete vedieť, čo je v Alpha Male? Alpha Male REVANGE Hardcore je maximálne naplnený iba aktívnymi sustances. Vďaka tomu má Alfa samec veľkú synergiu a silu pôsobenia a navyše má najlepšiu biologickú dostupnosť zložiek.

Alpha Male má 22 fondov - iní výrobcovia by ich vyrobili 10, ale my vám dáme jeden - najlepší z najlepších!

PRÍRODNÉ ANABOLICKÉ, ANTIKATABOLICKÉ, ANTI-HÚSENICOVÉ ZLOŽKY - SILA PRÍRODNÉHO TESTOSTERÓNU!

Žihľava Extrakt (3,4-divanillytetrahydrofuran 95%) 150 mg- zvýšenie aktívneho testosterónu, entyeoesterový účinok
Stinging Žihľava Extrakt je extrakt z koreňa žihľavy (Urtica dioica L.) so silným pro-zdravotným a promasickým účinkom. Extrakt zo žihľavy zvyšuje hladinu mužských hormónov a znižuje hladinu ženských hormónov. Extrakt zo žihľavy zvyšuje vaše tréningové možnosti, obnovuje prirodzenú maximálnu účinnú hormonálnu rovnováhu po cykloch na PH / SAA / SARM a zvyšuje vaše sexuálne schopnosti na neuveriteľnú veľkosť.

Horná kozia burina (extrakt z epimedia 70% ikariínov) 100 mg- zosilňovač potencie, plodnosti a libida Horná kozia burina je jedným z najsilnejších prírodných posilňovačov libida
, potencie a plodnosti. Ikarriny zaručujú skvelú erekciu, kedykoľvek ju potrebujete, a zvyšujú svoju sexuálnu túžbu kedykoľvek počas dňa alebo v noci. Okrem toho zvyšuje hladinu mužských hormónov, takže vaše svaly budú silnejšie a plnšie ako kedykoľvek predtým.

Epicatechin 100 mg - NO booster, greater mental efficiency and strong antioxidant
Epicatechin is a medium with a wide spectrum of activity. Epicatechin stimulates the secretion of anabolic nitric oxide (NO), thus increasing the development of pure muscle mass and strength. In addition, it improves the efficiency of the mind and cleanses the body of free radicals.

Świerzbiec proper (98% L-dopa) 60 mg - more power, motivation, satisfaction and concentration
L-dopa is an amino acid from which the body produces dopamine - one of the key neurotransmitters. L-dopa increases energy and motivation, improves mood, libido and cognitive functions, and increases the level of training satisfaction.

Armistane (Andro-3,5-Dien-7,17-Dione) 50 mg - inhibits aromatase, lowers cortisol, inhibits catabolism
Armistane causes the inhibition of the aromatase process, i.e. the conversion of testosterone to estrogen. Armistane reduces cortisol levels and protects against catabolism, i.e. muscle destruction. Thanks to this, armistane raises testosterone levels, increases your efficiency and strength, and promotes hard training and building pure muscle mass.

5a-Hydroxy Laxogenin 50 mg - increase in muscle mass and strength
5a-Hydroxy Laxogenin has a favorable anabolic-androgenic ratio comparable to some prohormone, but has no side effects that occur during the use of PH. It does not block, but it also greatly stimulates the development of pure mass.

Fenugreek Seed Extract (50% Saponin) 50 mg - weight development and broad health effects
Fenugreek improves the functioning of the digestive system and stimulates the development of muscle mass. Fenugreek improves the work of the glucose metabolism, has a bactericidal effect, improves cholesterol levels, has anti-inflammatory properties and protects the liver and kidneys.

Extrakt z Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia) 50 mg - väčšie libido a dlhšia, plná erekcia extrakt z koreňa Tongkat Ali - extrakt, ktorý prirodzene zdvihne vaše libido a zaručí úplnú, dlhú erekciu
. Tongkat Ali zvyšuje hladinu testosterónu v tele bezpečným a prirodzeným spôsobom a po vysadení nezasahuje do hormonálneho manažmentu.

N-metyl-D-kyselina asparágová 30 mg- NMDA agonista - regenerácia vyčerpaných receptorov
N-metyl-D-kyselina asparágová je NMDA - agonista NMDA receptora. NMDA mení prácu neurotransmiterov v mozgu, regeneruje nervový systém a stabilizuje náladu. Po použití stimulantov alebo zneužívania alkoholu pomáha obnoviť úplnú homeostázu - rovnováhu vášho tela.

5-Oxoprolín 30 mg- omladenie a regenerácia tela
5-Oxoprolín je kyselina pyroglutámová, ktorá má omladzujúci a regeneračný účinok. Zlepšuje vzhľad pokožky a pleti, urýchľuje odstraňovanie toxínov z tela, dodáva prirodzenú príťažlivosť.

Extrakt z kôry Catuaba 30 mg- silné afrodiziakum
Catuaba Kôra posilňuje pocity sexu a libida, ako aj sexuálnu výkonnosť. Zlepšuje vašu erekciu a prirodzeným spôsobom zvyšuje hladinu mužských pohlavných hormónov. Je to anti-oside - bojuje proti voľným radikálom, odstraňuje únavu a dodáva korenie do každodenného života.

Extrakt zo Saw Poalmetto 20 mg- obnovuje hormonálnu rovnováhu, zlepšuje libido a čistí telo
Saw Poalmetto je úplne prírodný extrakt získaný zo saw palmetto. Saw Poalmetto posilňuje a zlepšuje fungovanie endokrinného systému, zvyšuje libido a sexuálnu výkonnosť. Saw Poalmetto zlepšuje fungovanie močového systému a detoxikuje - odstraňuje z tela všetky toxíny a metabolické vedľajšie produkty.

Maca Root 20 mg- zvyšuje plodnosť, dodáva vitalitu a zlepšuje náladu
Koreň Maca je adaptogén známy ako "peruánsky ženšen". Koreň Maca zlepšuje libido a plodnosť, dodáva pozitívnu energiu a zlepšuje vašu pohodu, pôsobí ako afrodiziakum, ale aj ako prírodná anabolická podpora Koreň Maca obsahuje všetky kľúčové vitamíny a minerály - dopĺňa nedostatok vitamínov a minerálov aj po tých najnáročnejších tréningoch.

Extrakt z koreňa Coleus Forskohlii (40% Forskolin) 20 mg- potlačenie chuti do jedla, zvýšenie energie, redukcia
tuku Forskolin je extrakt zo žihľavy z indickej žihľavy s fenomenálnymi vlastnosťami. Forskolin premieňa kyselinu adenozíntrifosfátovú na CAMP. Čo to dáva? Ak ste fyzicky aktívni, forskolin súčasne potláča chuť do jedla, zvyšuje hladinu energie na tréning a urýchľuje redukciu tuku.

Diinodolylmetán (DIM) 10 mg- estrogénový modulátor, redukuje tuk, urýchľuje rast čistej hmoty DIM urýchľuje metabolizmus estrogénu - ženských hormónov, čo zvyšuje hladinu testosterónu a urýchľuje vývoj čistej svalovej hmoty
. Okrem toho urýchľuje stratu zbytočného tuku. Vďaka DIM tiež stratíte tuk a vybudujete si krásne čistú hmotu. Okrem toho vás DIM ochráni pred rakovinou a chorobami prostaty.

LEPŠÍ VÝKON A MEGA SYNERGIA AKTIVÍT ZLOŽIEK ALFA SAMCA

Piperín 95% 10 mg- lepšia asimilácia zložiek a silnejší výkon
Piperín zlepšuje transport a vstrebávanie zložiek Alfa Male. Vďaka tomu maximalizuje pozitívne účinky, pretože vaše telo použije každý mg každej látky obsiahnutej v Alpha Male. Okrem toho je piperín silným antioxidantom - piperín bojuje proti voľným radikálom, zlepšuje plodnosť a vzhľad pokožky.

Extrakt z hroznových jadierok 95% 10 mg- pomalší rozklad a dlhšie pôsobenie Extrakt z hroznových jadierok inhibuje aktivitu pečeňových enzýmov (enzýmy: P450, CYP2C9 a CYP3A4), ktoré metabolizujú (premieňajú) účinné látky obsiahnuté v NO Stress na neaktívne. Slabší účinok enzýmov je dlhší, účinok Alfa Male.

Naringin 10 mg - silnejšie a dlhšie pôsobiace zložky
Naringin sa mení v tele naringerín a blokuje pôsobenie pečeňových enzýmov, ktoré metabolizujú účinné látky obsiahnuté v Alpha Male. Vďaka naringinu pracuje Alpha Male dlhšie a tvrdšie. Okrem toho naringín zvyšuje lipolýzu, znižuje hladinu cholesterolu, má protizápalové, protirakovinové a antiseptické vlastnosti.

DOKONČENIE VITAMÍNOV A MINERÁLOV - MEGA KRÁSA, REGENERÁCIA A EŠTE FUNKČNEJŠIE PÔSOBENIE ALFA SAMEC

Bór (As Bor AAC) 10 mg- lepšia koordinácia pohybu, omladenie a regenerácia tela
Bor omladzuje telo a regeneruje myseľ. Bór zvyšuje aktivitu testosterónu v tele, chráni a posilňuje kĺby a kosti a urýchľuje regeneráciu svalov. Okrem toho zlepšuje vzhľad a napätie pokožky - vďaka tomu sa budete cítiť mladšie, zdravšie a pekné.

Vitamín E TPGS (Systém dodávania zložiek) 10 mg- mega biologická dostupnosť zložiek
Vitamín E TPGS je forma vitamínu E rozpustná vo vode. Vďaka tomu je dokonale vstrebateľný. Vitamín E TPGS zlepšuje transport zložiek Alfa Male vo vašom tele, zvyšuje ich biologickú dostupnosť a asimiláciu - vďaka tomu je Alpha Male ešte silnejší.

Vitamín D3 (ako cholekalciferol) 10 000 IU- posilňuje kostrový systém, reguluje metabolizmus
vápnika a fosforu Vitamín D3 zlepšuje vstrebávanie minerálov v črevách a posilňuje vaše kosti. To znižuje riziko zlomenín a zabraňuje nedostatkom minerálov.

Zinok (ako AAC Zinok) 10 mg- zvyšuje hladinu testosterónu, sebavedomie a zlepšuje vzhľad pokožky
Zinok prirodzene zvyšuje hladinu testosterónu, zvyšuje plodnosť a zlepšuje libido. Zinok sa podieľa na syntéze proteínov - zvyšuje rast čistej svalovej hmoty. Zinok ovplyvňuje sekréciu inzulínu - vďaka tomu má anabolický účinok. Zinok omladzuje a čistí pokožku a zlepšuje vzhľad vlasov a nechtov.

ALPHA MALE vs INÉ POSILŇOVAČE TESTOSTERÓNU / PCT PRODUKT

Alfa Samec v porovnaní s inými produktmi PCT / Booster Testoterone sú:

  • - farmaceutická kvalita zložiek
  • - najsilnejšia synergia zložiek
  • - maximálne a bezpečné dávky zložiek
  • - ultra inovatívne zloženie (až 22 zložiek!)
  • - najlepší pomer ceny a kvality
  • - bezpečné spojenie s inými prosebníkmi
  • - žiadne vedľajšie účinky používania
  • - najširšie spektrum aktivity
  • - pre mužov všetkých vekových kategórií

Alfa samec - určite najlepší vo svojej triede!

Navrhované použitie
PCT, posilnenie testosterónu, omladenie omladenia, sexuálna túžba a mužská pohoda.

Dávkovací spôsob
Stack 1 - 3 kapsuly denne v pravidelných intervaloch.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

EPG Steel 75 120 kapslí EPG Steel 75 120 kapslí
  • Iba online
  • -20,00 €

EPG Steel 75 120 kapslí

Cena 39,98 € Bežná cena 59,98 € -20,00 €
Afterdark EPO+ 410g Afterdark EPO+ 410g
  • Iba online
  • -20,00 €

Afterdark EPO+ 410g

Cena 42,00 € Bežná cena 62,00 € -20,00 €
Weider Pure Creatine 600g Weider Pure Creatine 600g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Cena 34,00 € Bežná cena 54,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward