• Iba online
  • -20,00 €

Revange Nutrition Detox+Omeprazole 60 kapslí

Revange Life Detox, nový doplnok, ktorý čistí receptory po použití všetkých psychoaktívnych látok. Silný detoxikačný vzorec obnovuje citlivosť receptorov na účinky stimulantov a eliminuje zvykanie si tela na použité účinné látky. Vďaka použitiu Life Detox si budete môcť vychutnať rovnako účinné účinky prípravkov, ako keby ste ich používali prvýkrát. Prípravok obsahuje memantínovú zložku - antagonistu NMDA receptora, ktorý stimuluje kognitívne a intelektuálne funkcie. Doplnok posilňuje imunitu tela, odstraňuje nahromadené toxíny a posilňuje imunitu. Obsahuje pridanie zložiek, ktoré obnovujú normálnu funkciu nadobličiek a enzýmov, ktoré uľahčujú trávenie.

49,99 €
29,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Revange Life Detox, nový doplnok, ktorý čistí receptory po použití všetkých psychoaktívnych látok. Silný detoxikačný vzorec obnovuje citlivosť receptorov na účinky stimulantov a eliminuje zvykanie si tela na použité účinné látky. Vďaka použitiu Life Detox si budete môcť vychutnať rovnako účinné účinky prípravkov, ako keby ste ich používali prvýkrát. Prípravok obsahuje memantínovú zložku - antagonistu NMDA receptora, ktorý stimuluje kognitívne a intelektuálne funkcie. Doplnok posilňuje imunitu tela, odstraňuje nahromadené toxíny a posilňuje imunitu. Obsahuje pridanie zložiek, ktoré obnovujú normálnu funkciu nadobličiek a enzýmov, ktoré uľahčujú trávenie.

NAC -je modifikovaná forma cysteínu, ktorá bola pripojená k acetylovej skupine. má za následok zvýšenie hladiny antioxidant-glutatiónu, čo zase znižuje poškodenie na bunkovej úrovni, urýchľuje posttraumatické regeneračné procesy a podporuje budovanie suchej svalovej hmoty. Zníženie poškodenia na bunkovej úrovni úzko súvisí s oneskorením procesov starnutia. NAC viaže a vylučuje toxické metabolity, ktoré vznikajú pri prechode steroidov pečeňou.

Ostropestrec mariánsky - bodliak mliečny je zdrojom silymarínu. Silymarín je flavonoligánový komplex prítomný v škrupine semien ostropestreca mariánskeho. Okrem vyššie uvedeného silymarínu obsahuje surovina aj cenné zlúčeniny, ako sú fytosteroly, flavóny, fenolové glykozidy, ako aj vitamíny E a F. Látka pôsobí ako stabilizátor bunkových membrán, má cholagogický, detoxikačný, protizápalový a spazmolytický účinok. Účinne reguluje priechod potravy a chráni pečeňové bunky pred škodlivými účinkami alkoholu a mykotoxínov. Má antioxidačný účinok, zabraňuje cirhóze obličiek a srdca. Vďaka svojej schopnosti znižovať zlý cholesterol v krvi sa odporúča na liečbu prírodnej hypercholestrelolémie. Okrem toho zabraňuje tvorbe usadenín a žlčových kameňov.

Kurkuma 95% - Koreň kurkumy je bohatý na silný kurkumínový antioxidant. kurkuma je hepatoprotektívna - chráni pečeňové bunky pred toxínmi a môže dokonca pomôcť regenerovať bunky tohto orgánu. Kurkumín ako jedna z bioaktívnych zložiek kurkumy inhibuje degeneratívne procesy v kĺboch výrazným protizápalovým účinkom, ktorý má osobitný význam pre ľudí bojujúcich s reumatizmom, t.j. degeneratívnymi zmenami pohybového aparátu, ako aj športovými zraneniami.

Ashwagandha- vysoko kvalitný extrakt z koreňa Ashwagandha ako adaptogén má pozitívny vplyv na energetický manažment tela. Prispieva k ochrane tkanív pred poškodením - pôsobí ako antioxidant a podporuje budovanie svalového tkaniva. Pomáha pri udržiavaní vitality, pohody a emocionálnej rovnováhy, ako aj pri stavoch zníženej koncentrácie, vyčerpania, únavy a nervového napätia. Okrem toho podporuje procesy učenia, zapamätania si a udržiavania duševnej kondície v dobrom stave.

Kyselina rosmarynová - kyselina rozmarínová - má protizápalové a antioxidačné účinky na organizmus. Je tiež inhibítorom enzýmov zodpovedných za rozklad kyseliny hyalurónovej, ktorý určuje pružnosť a mladosť pokožky zadržiavaním vody v nej.

Extrakt z echinacey- extrakt z koreňa fialového kužeľa, liek rastlinného pôvodu stimuluje imunitný systém. Doterajší výskum ukazuje, že môže ovplyvniť hlavne nešpecifický, t.j. nezávislý od antigénov a protilátok, obranný systém tela stimulujúci odolnosť organizmu.

Kyselina alfa-lipoová, je prírodná organická zlúčenina zo skupiny karboxylových kyselín, ktorá hrá dôležitú úlohu pri odstraňovaní voľných radikálov, má tiež schopnosť chelátovať ióny kovov, čo zlepšuje proces odstraňovania ťažkých kovov z tela. Kyselina alfa-lipoová aktívne podporuje chudnutie, čo podporuje stratu nadmerných kilogramov, ďalej znižuje nadmernú chuť do jedla a nekontrolované záchvaty hladu.

Eleuthero Root - sibírsky ženšen je adaptogénna bylina, ktorá sa už dlho používa na pomoc telu prispôsobiť sa všetkým každodenným stresovým situáciám. Táto zložka pomôže oživiť vašu myseľ a telo, aby sa zvýšila vaša pamäť a znížila únava. Vďaka použitiu ženšenu sa stanete pokojnými, vyváženými a budete robiť informované rozhodnutia.

Fospatidylserín- je jedinečný a cenený doplnok výživy určený ľuďom, ktorí sa intenzívne starajú o životný štýl, bez ohľadu na typ činnosti. Fosfolipidy vykazujú najväčší potenciál u ľudí s veľmi rýchlym životným štýlom, náchylných na stres a fyzicky aktívnych. Suplementácia fosfatidylserínom sa stala veľmi populárnou v kruhu ľudí vo vysokých sociálnych pozíciách kvôli účinnosti výskumu potvrdeného na mnohých úrovniach. V modernej suplementácii je tiež čoraz viac predmetom profesionálneho záujmu športovcov v mnohých disciplínach.

Rutín- je flavonoid rastlinného pôvodu, posilňuje a utesňuje krvné cievy. Zabraňuje tvorbe pavúčích žíl, zlepšuje pružnosť krvi, čo zabraňuje vzniku opuchu nôh.

Ascorbyl Palmitae- esterifikovaný vitamín C, askorbyl palmitát je v tukoch rozpustná verzia kyseliny askorbovej s vysokou biologickou dostupnosťou pre telo. Vykazuje silný antioxidačný potenciál, zvyšuje energiu.

Vitamín D3- spolu s vápnikom má priaznivý vplyv na nervový systém, zabraňuje krivici, posilňuje srdce a zmierňuje zápaly. Okrem toho vitamín D reguluje sekréciu inzulínu, čo ovplyvňuje správnu hladinu cukru v krvi. Štúdie ukazujú, že stimuluje kostnú dreň k produkcii obranných buniek a zabraňuje niektorým druhom rakoviny.

Horčík - kostná zložka - stabilizuje hladinu fosforečnanov vápenatých, čo zabraňuje ich demineralizácii, kofaktoru mnohých enzýmov (napr. kináz), hrá dôležitú úlohu v procese svalovej kontrakcie, stimuluje obranyschopnosť tela, potrebnú v počiatočnej fáze procesu steroidogenézy, nepriamo reguluje syntézu rastového hormónu , inzulínu a inzulínu podobného rastového faktora (IGF).

Zinok- potrebný na syntézu proteínových a nukleových kyselín, riadi svalovú kontraktilitu, má svoj podiel na procese tvorby inzulínu, urýchľuje hojenie rán, zlepšuje duševnú výkonnosť, je kofaktorom mnohých enzýmov.

Selén -pomáha chrániť telo pred voľnými radikálmi, zabraňuje predčasnému starnutiu, podporuje imunitný systém, ktorý je nevyhnutný pre správny rast.

Adrenal Pro Recovery System & Digest Support - sada zložiek na regeneráciu nadobličiek a tráviacich enzýmov na uľahčenie trávenia.

Omeprazol- je inhibítor protónovej pumpy (PPI). Protónové pumpy sú zodpovedné za uvoľňovanie kyseliny do žalúdka. Táto látka blokuje uvoľňovanie kyseliny a znižuje kyslosť v žalúdku. Vďaka tomuto mechanizmu účinkuzmierňuje pálenie záhy neutralizáciou žalúdočnej kyseliny.

Cordyceps- tiež známy ako čínska macea - druh húb z vysokohorských oblastí Tibetu, nazývaný himalájska viagra pre svoju sexuálnu výkonnosť; klasifikované ako adaptogény, t.j. bylinné látky (extrakty) podporujúce odolnosť organizmu voči stresovým podnetom a traumatickým zážitkom, používané v stavoch únavy alebo úzkosti. Obsahuje mnoho bioaktívnych zložiek, okrem iného adenozín, cordycepín, vitamíny (E, K, B1, B12), fytosteroly, flavóny, nukleozidy, beta-glukány a množstvo minerálov. Má antidiabetické, protirakovinové, protizápalové, antibakteriálne, antivírusové, protiplesňové, tonizujúce, antireumatické, hepatoprotektívne a imunomodulačné vlastnosti (zvyšuje aktivitu a produkciu leukocytov).

Memantín HCL- antagonista NMDA receptora, zvyšuje kognitívne funkcie, látka zvyšuje pamäť a intelektuálne schopnosti. Memantín účinkuje hlavne blokovaním typu receptorov nazývaných NMDA, na ktoré sa neurotransmiter glutamát zvyčajne viaže.

Dávkovanie:

2 kapsuly denne.

Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Cocoon Labz TTD 60 kapslí Cocoon Labz TTD 60 kapslí
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Cocoon Labz TTD 60 kapslí

Cena 60,00 € Bežná cena 80,00 € -20,00 €
Dymatize Elite 100% Whey Dymatize Elite 100% Whey
  • Iba online
  • -15,00 €

Dymatize Elite 100% Whey

Cena 44,98 € Bežná cena 59,98 € -15,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Weider Rush Pump 375g Weider Rush Pump 375g
  • Iba online
  • -10,00 €

Weider Rush Pump 375g

Cena 29,99 € Bežná cena 39,99 € -10,00 €
arrow_upward