• Iba online
  • -20,00 €

Performax Labs Mass Max 120 kapslí

Performax Labs Mass Max 120kapslí.Hoci androgénne hormóny, ako je testosterón, sú dôležité, vaše telo používa na reguláciu rastu svalov širokú škálu ďalších anabolických hormónov. Preto spoločnosť Performax Labs vytvorila produkt Mass Max XTTM - najzaujímavejší a najmodernejší anabolický dostupný na trhu. Kombinácia najlepších faktorov rastu svalov so zlúčeninami určenými na zlepšenie trávenia, absorpcie a biologickej dostupnosti robí doplnok mimoriadne účinným. Mass Max XTTM obsahuje HPLC extrakt z Rhaponticum Carthamoides so širokou škálou ekdysteroidów. Výskum jasne ukazuje anabolický potenciál ekdysteroidov a že na odomknutie tohto potenciálu je potrebná správna kombinácia čistých ekdysteroidov.

68,00 €
48,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hoci androgénne hormóny, ako je testosterón, sú dôležité, vaše telo používa na reguláciu rastu svalov širokú škálu ďalších anabolických hormónov. Preto spoločnosť Performax Labs vytvorila produkt Mass Max XTTM - najzaujímavejší a najmodernejší anabolický dostupný na trhu. Kombinácia najlepších faktorov rastu svalov so zlúčeninami určenými na zlepšenie trávenia, absorpcie a biologickej dostupnosti robí doplnok mimoriadne účinným. Mass Max XTTM obsahuje HPLC extrakt z Rhaponticum Carthamoides so širokou škálou ekdysteroidów. Výskum jasne ukazuje anabolický potenciál ekdysteroidov a že na odomknutie tohto potenciálu je potrebná správna kombinácia čistých ekdysteroidov.

Extrakt z Rhaponticum Carthamoides- veľký sykofant. Je klasifikovaný ako anabolický a rastlinný steroid. Tieto rastliny majú silný vplyv na celé ľudské a živočíšne telo a najmä na ich svaly. EKDYSTEROIDY prítomné v Leuzei hrajú úlohu rastlinných hormónov. Leuzea je liečivá rastlina, ktorá sa používa ako stimulant, dodáva energiu, posilňuje stavy duševného a fyzického vyčerpania. Potkan pomáha nervovému systému, prináša pokoj, znižuje výbušnosť, zmierňuje neurózu a pomáha pri depresívnych stavoch. Anabolické hormóny majú jedinečnú schopnosť zadržiavať bielkoviny v tele, čo vedie k rozvoju svalovej hmoty a kostí. Leuzea ovplyvňuje silu, účinnosť a rýchlosť tela, navyše rozhoduje o okamžitej regenerácii tela po tvrdej fyzickej námahe.

Epikatechín- silný stavebný kameň svalov a sily, ktorý funguje tak, že znižuje myostatín a zvyšuje folistán, zvyšuje tiež prietok krvi. Táto látka patrí do rodiny flavonov, t.j. bioaktívne zlúčeniny s potenciálom zlepšiť zdravie a výkonnosť človeka. Jedným z anabolických účinkov pripisovaných epikatechínu je jeho účinok na inhibíciu myostatínu. Myostatín je vysoko katabolický proteín vo vzťahu k našej svalovej hmote. Dalo by sa povedať, že je antagonistom takých anabolických faktorov, ako je IGF-1 alebo testosterón. Nedostatok myostatínu bude mať za následok budovanie obrovského množstva svalovej hmoty. Veľmi zaujímavým súvisiacim s epikatechínom je jeho účinok na udržanie progresie u vytrvalostných športovcov. Vedci z Wayne State University uskutočnili testy na myšiach, ktoré potvrdili látku ako doplnok, ktorý napodobňuje vytrvalostný tréning, čo z neho tiež robí prostriedok na zvýšenie účinnosti tohto typu cvičenia.

Metylpalmitát / metyl oleát - estery mastných kyselín z medonosných včiel so silným anabolickým účinkom.

Atractylodes Lancea Rhizome- čínsky liečivý koreň, ktorý zlepšuje vyprázdňovanie žalúdka a črevnú motilitu pre lepšiu absorpciu. Táto rastlina je široko používaná v tradičnej čínskej medicíne. Koreň pôsobí hlavne na tráviaci systém. Má antibakteriálne, diuretické a tonizujúce účinky.

Síran sodný - Absorpčný zosilňovač vďaka zvýšenému otvoreniu tesných bunkových spojení.

Piperín- aktívna zložka čierneho korenia, má termogénny účinok. Môže zvýšiť prívod krvi do tkanív tráviaceho traktu, čo vedie k lepšej stráviteľnosti zložiek potravy. Výrazne zlepšuje biologickú dostupnosť mnohých účinných látok doplnkov. Odporúča sa najmä pre ľudí po mechanických poraneniach alebo so sťažnosťami na kĺby a pohybový aparát, ktoré pomáhajú v podmienkach výrazného zaťaženia kĺbov, napr. pri fyzickej námahe alebo pri nadváhe, ako aj starším ľuďom.

Kombináciou anabolických zosilňovačov s aktivátormi biologickej dostupnosti vytvoril výrobca skutočne jedinečný vzorec, ktorý udržuje hormonálne prostredie a poháňa rast svalovej hmoty. Použitím prírodných metód neustáleho rastu pomocou účinných extraktov tento vzorec spôsobí revolúciu v spôsobe získania svalovej hmoty. Maximalizujte ťažko zarobené efekty v posilňovni vďaka najlepšiemu anabolickému aktivátorovi vo svojej triede: MassMax!

Dávkovanie:

2 kapsuly s jedlom bohatým na bielkoviny dvakrát denne. Interval medzi dávkami má byť medzi 6 a 8 hodinami

Performax Labs
Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Naughty Boy Sigma 30 pack Naughty Boy Sigma 30 pack
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Naughty Boy Sigma 30 pack

Cena 45,00 € Bežná cena 65,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward