• Iba online

GS Vitamín C 1000 so šípkami

GS Vitamín C 1000 so šípkami-1000mg+50mg v 1 tablete-120 tabliet.Vitamín C v špeciálnej tablete Time-Release, ktorá zaisťuje jeho postupné uvoľňovanie. Navyše je obohatený o šípky – zdroj flavonoidov. Vitamín C je významný antioxidant, ktorý má široké spektrum pôsobenia. Vitamín C je dôležitý antioxidant, ktorý prispieva k ochrane buniek pred voľnými radikálmi, prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, prispieva k normálnej funkcii imunitného systému počas intenzívneho fyzického výkonu a po ňom. Tohto priaznivého účinku sa dosiahne pri dodaní aspoň 200 mg denne navyše k odporúčanej dennej dávke vitamínu C – užitie 1 tablety denne dodá oveľa viac, prispieva k zníženiu miery vyčerpania, je dôležitý pre získavanie energie z potravy.

14,98 €
s DPH Na objednávku - termín upresníme
Množstvo
Na ceste 12 ks!Dobierka 3€! INFOLINKA:+421910901998. Objednávka nad 60€:Dobierka zdarma!
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

GS Vitamín C 1000 so šípkami-1000mg+50mg v 1 tablete-120 tabliet

Prípravok obsahuje vitamín C v špeciálnej tablete Time-Release, ktorá zaisťuje jeho postupné uvoľňovanie. Navyše je obohatený o šípky – zdroj flavonoidov. Vitamín C je významný antioxidant, ktorý má široké spektrum pôsobenia. Vitamín C je dôležitý antioxidant, ktorý prispieva k ochrane buniek pred voľnými radikálmi, prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, prispieva k normálnej funkcii imunitného systému počas intenzívneho fyzického výkonu a po ňom. Tohto priaznivého účinku sa dosiahne pri dodaní aspoň 200 mg denne navyše k odporúčanej dennej dávke vitamínu C – užitie 1 tablety denne dodá oveľa viac, prispieva k zníženiu miery vyčerpania, je dôležitý pre získavanie energie z potravy.              

Výživová zložka

V 1 tablete

% RVH

Vitamín C

1000 mg

1250

Šípky

50 mg

*

RVH – referenčná výživová hodnota denného príjmu u dospelých
* – RVH nebola stanovená

Zloženie:
Kyselina L-askorbová, objemové činidlá (mikrokryštalická celulóza, hydroxypropylmethylcelulóza), šípky, polevové činidlá (hydroxypropylmethylcelulóza, polyethylenglykol, polyvinylpyrrolidon, mastenec, oxid titaničitý, polyvinylalkohol, polyoxyethylensorbitanmonooleát), protihrudkové činidlá (stearan horečnatý)            

Odporúčané dávkovanie:           
1–2 tablety denne

Upozornenie: Tento produkt je určený pre zdravých dospelých ľudí. Ak užívate akékoľvek lieky, o užívaní tohto produktu sa poraďte so svojim ošetrujúcim lekárom. Nepoužívajte ak ste tehotná, chcete otehotnieť, alebo dojčíte. Prestaňte užívať, alebo sa poraďte so svojim lekárom ak na sebe spozorujete vedľajšie účinky. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Určené pre zvláštnu výživu. Nie je určené pre deti! Neobsahuje látky dopingového charakteru.Skladujte na suchom a chladnom mieste, mimo dosah slnečného žiarenia starostlivo uzavreté! Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním. Produkt bol spracovaný v prístrojoch, kde taktiež mohli byť spracované mlieko, sója, vajíčka, kôrovce, orechy, arašidy.

Controlled Labs
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

MyoBlox ILLA II 376g MyoBlox ILLA II 376g
  • Iba online
  • -20,00 €

MyoBlox ILLA II 376g

Cena 29,98 € Bežná cena 49,98 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward