• Iba online
  • -30,00 €

Fusion Supplements Nanodrol 30ml

Antaeus Labs Nanodrol 30ml extrémne silný hardcore doplnok! Absorbčný systém nanočastíc! Čistý objem,sila,hustota svalov. Najlepšie na planéte!Nanodrol - Nič sa sním nedá porovnať! Zvýšenie svalovej hmoty a sily fenomenálnou rýchlosťou,veľké zisky svalovej hmoty,unikátny spôsob absorbcie poháňa rýchlejšíie svalové zisky,považovaný za najsilnejší prohormon,žiadna konverzia na estrogén,neuveriteľné silové zisky,oveľa silnejší,ako metyl-stenbolone.Prohormóny predstavujú syntetické látky, ktoré sú špeciálne vytvorené pre športovcov, a tak sa od svojho vzniku stali bodom záujmu veľkého množstva amatérskych, rovnako tak profesionálnych atlétov. Ich pozitívne účinky na zvýšenie výkonnosti, sily a svalovej hmoty oslovili tisíce užívateľov po celom svete.

99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Fusion Supplements Nanodrol 30ml extrémne silný hardcore doplnok! Absorbčný systém nanočastíc! Čistý objem,sila,hustota svalov.Najlepšie na planéte!Nanodrol - Nič sa sním nedá porovnať! Zvýšenie svalovej hmoty a sily fenomenálnou rýchlosťou,veľké zisky svalovej hmoty,unikátny spôsob absorbcie poháňa rýchlejšíie svalové zisky,považovaný za najsilnejší prohormon,žiadna konverzia na estrogén,neuveriteľné silové zisky,oveľa silnejší,ako metyl-stenbolone. 

Nanočastice na získanie výbušných ziskov.Unikátny spôsob podávania vedie k rýchlejším svalovým prírastkom.Považovaný za najsilnejší prohormón zo všetkých.Žiadna konverzia na estrogén.Neuveriteľné prírastky sily.Oveľa silnejší ako metyl-stenbelón.

Jednoducho povedané, na dnešnom trhu nie je k dispozícii žiadny iný produkt, ktorý by poskytoval to, čo môže Nanodrol poskytnúť. Nanodrol zvyšuje svalovú hmotu a silu fenomenálnou rýchlosťou. Patentovaná suspenzia nanočastíc znamená, že Nanodrol je silnejší, mg pre mg, ako uzavreté produkty metylstenbolónu.
Nanodrol by ste mali užívať, keď hľadáte bezkonkurenčné prírastky sily a veľkosti. Mal by sa užívať s rozsiahlou podporou cyklu a mal by nasledovať komplexný PCT spolu s intenzívnym tréningovým režimom a veľmi vysokým príjmom bielkovín.
Nanodrol je určený len pre mužov starších ako 21 rokov a len pre skúsených užívateľov prohormónov. Nepoužívajte Nanodrol ako svoj prvý prohormón a uistite sa, že ste si prečítali naše články o najlepšom spôsobe užívania prohormónov, maximalizácii prínosov pri minimalizácii rizík.

Nanodrol: ďalšia úroveň v prohormónovej technológii

Nanodrol posúva prohormóny do nových výšok s pokročilým systémom podávania. Na rozdiel od tradičných doplnkov metylstenbolónu, ako je Ultradrol, Nanodrol obsahuje patentované častice zapuzdrené polymérom, ktoré dodávajú zlúčeninu s bezkonkurenčnou presnosťou a účinnosťou.

Zažite dramatické zisky

Nanodrol ponúka pôsobivé svalové a silové zisky, ale jeho účinnosť ho robí vhodným pre pokročilých používateľov, ktorí majú pevný základ svalov a sily. Dôrazne neodporúčame spájať Nanodrol s inými metylovanými prohormónmi. Existujú však vynikajúce nemetylované možnosti, ktoré je potrebné zvážiť.

Ideálne možnosti stohovania

Androtest: Kombinujte Nanodrol s Androtestom, aby ste uvoľnili plnú silu testosterónu. Tento zásobník poskytuje zlepšenie nálady a libida spolu s účinkami na budovanie svalov a sily. Je to dynamická kombinácia pre rýchle prírastky hmotnosti.

Nano 1T: Pre výnimočné spevnenie svalov, silu a prírastky suchého svalstva, stohujte Nano 1T s Nanodrol. Táto kombinácia je ideálna pre používateľov, ktorí hľadajú vyrezávanú postavu.

Maximalizácia výhod nanodrol

Ak chcete optimalizovať výhody cyklu Nanodrol, odporúčame zvýšiť príjem bielkovín a sacharidov. Okrem toho, prijatie štýlu tréningu s vyšším objemom doplní účinky Nanodrolu.

Podpora cyklu

Pre najlepšiu podporu cyklu počas cyklu Nanodrol odporúčame použiť PCT. Tieto doplnky poskytujú komplexnú ochranu a zaisťujú optimálne výsledky. Preskúmajte našu sekciu podpory cyklu, kde nájdete alternatívne možnosti, ale nezabudnite zahrnúť robustný doplnok na podporu pečene.

Terapia po cykle (PCT) s Nanodrolom

Po ukončení cyklu Nanodrol okamžite prejdite na PCT. Pre silný produkt, ako je Nanodrol, odporúčame zamerať sa na zvýšenie prirodzeného testosterónu, zníženie estrogénu a zvýšenie sily počas PCT, ako je použitie silnej AI. Zvážte použitie doplnkov pred tréningom a doplnkov na kontrolu kortizolu, ako je Lean Xtreme. Okrem toho zahrňte prírodné anabolikum, ako je X Factor, Progenadrex alebo Adamantine, aby ste si udržali svoje ťažko zarobené zisky.

Odomknite svoj potenciál s Nanodrol

Pozdvihnite svoj prohormónový zážitok s Nanodrolom. Využite jeho pokročilý systém podávania a očakávajte pozoruhodné prírastky svalov a sily. Maximalizujte svoj cyklus pomocou vhodnej podpory a strategického PCT, aby ste zachovali svoje zisky.

NANO DROL 30ML
VEĽKOSŤ PORCIE: 1ml
POČET DÁVOK V BALENÍ: 30
  MNOŽSTVO ZA PORCIU %DV*
Nano Drol Metylstenbolone nanočastice 15mg **
* Percentuálne denné hodnoty založené na diéte s obsahom kalórií 2000
** Denná hodnota nie je stanovená
VÝSTRAHA: Len pre zdravých dospelých mužov starších ako 21 rokov. Nie pre neskúsených alebo prvých prohormónových užívateľov.

NAVIGAČNÉ POKYNY

0-200 libier - Používajte 0,5 ml dvakrát denne s jedlom alebo bez jedla.

200+ libier - Používajte 0,5 ml trikrát denne.

Cykly Nano Drol by mali byť obmedzené na jednu fľašu a potom by mali prebiehať úplné PCT po rovnakú alebo väčšiu dobu. Okrem toho sú doplnky na podporu cyklu povinné pre používateľov Nanodrolu. Neužívajte tento liek, pokiaľ nie ste muž starší ako 21 rokov s predchádzajúcimi skúsenosťami s prohormónmi.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Insane Labz Strain 256g Insane Labz Strain 256g
  • Iba online
  • -20,00 €

Insane Labz Strain 256g

Cena 36,00 € Bežná cena 56,00 € -20,00 €
Dymatize Elite 100% Whey Dymatize Elite 100% Whey
  • Iba online
  • -15,00 €

Dymatize Elite 100% Whey

Cena 44,98 € Bežná cena 59,98 € -15,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

RedCon1 Big Noise 315g RedCon1 Big Noise 315g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Big Noise 315g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
arrow_upward