• Iba online
  • -10,00 €

Pure Labs SAMe 60 kapslí

Pure Nutrition SAMe 60 kapslí-60 dávok-200mg.Kĺbová výživa,zdravie pečene,pomáha telu regenerovať telo, zlepšuje kognitívne funkcie a mentálne zdravie

29,98 €
19,98 € Ušetríte 10,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Pure Nutrition SAMe 60 kapslí-60 dávok-200mg.Kĺbová výživa,zdravie pečene,pomáha telu regenerovať telo, zlepšuje kognitívne funkcie a mentálne zdravie

Čistý SAMe je veľmi vyhľadávanou chemickou látkou, ktorá je derivátom adenozínu a prirodzene sa vyskytujúcej metionínovej aminokyseliny. Prvá aplikácia v potravinových doplnkoch je už v roku 1999 a popularita tejto zlúčeniny stále rastie, čo vyplýva z preukázanej účinnosti v boji proti degeneratívnym chorobám.

SAMe je zlúčenina zvaná S-adenosylmetionín, ktorá urobila prvé kroky na západnom trhu, čo je jednoznačný líder v oblasti potravinových doplnkov všetkého druhu. Aj keď to bolo objavené úplne náhodou, je dnes jediným doplnkom na trhu, ktorý dokáže výrazne zlepšiť stav našich kĺbov, najmä v prípade ľudí postihnutých ich degeneráciou.Toto však nie je jediná funkcia SAMe, pretože ju často používajú aj osoby trpiace depresiou alebo nevysvetlenými výkyvmi nálady. U veľkej väčšiny ľudí, ktorí užívajú S-adenozylmetionín, si môžete všimnúť významné zlepšenie vo veľmi krátkom čase.
 
Najväčšie štúdie o zlúčenine obsiahnutej v Pure Labs SAMe sú v roku 2002 a poskytujú konečnú odpoveď na vlastnosti tohto doplnku. Ukladanie SAMe prebieha v mozgu a pečeni a jeho hlavnou funkciou je poskytnúť veľké množstvo metylových skupín.

Metabolizmus je jedným z najširších konceptov, ktoré sa spájajú s ľuďmi, a táto zlúčenina sa podieľa na mnohých metabolických procesoch, ktoré majú významný vplyv na fungovanie nášho tela.Metylácia, na ktorej sa SAMe zúčastňuje, je podmienkou správneho priebehu procesov v mnohých orgánoch nášho tela. Vplyv S-adenozylmetionínu veľmi pociťuje aj pečeň, ktorá je okrem iného chránená pred nadmernými toxínmi.

Dávkovanie:

1 kapsula dvakrát denne.


NUTRITION

Pure Nutrition SAMe 60 Capsules
Serving Size: 1 Capsules
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving  
SAMe (S-Adenosyl-L-Methionine)       200mg  
Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Gelatine, Rice Flour, Magnesium Stearate

DIRECTIONS FOR USE

As a dietary supplement, take one capsule 2 to 4 times per day preferably on an empty stomach. Refrigeration recommended after opening.

WARNING: For adults only. Individuals with bipolar (manic) depression and those with anxiety disorders should not take SAMe unless under professional medical supervision. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Predator SAMe 60 kapslí Predator SAMe 60 kapslí
  • Iba online
  • -10,00 €

Predator SAMe 60 kapslí

Cena 19,99 € Bežná cena 29,99 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward