Brawn Nutrition GW510516 60 kapslí

PPAR Brawn Nutrition GW510516 60 kapslí, Cardarine GW-501516 ,extrémne silný hardcore doplnok! Spaľovač tukov,stráta tuku,zrýchlenie metabolizmu,zlepšuje vaskularitu,hustotu svalov,zlepšuje vytrvalosť a výkon,pre všetky druhy športov.SARMs sa viažu na svalové receptory a receptory kostí, kde spúšťajú anabolické mechanizmy. Z toho vyplýva, že majú priamy účinok na rast svalov a kostí. Zásadný rozdiel oproti AAS je to, že sa viažu len na určité receptory (pôsobia selektívne). Práve z tohto dôvodu je u nich riziko vzniku negatívnych účinkov minimálne, u niektorých druhov SARMs nulové! Ich anabolicko-androgénny pomer je neskutočný! V číslach to znamená 10:1 a u testosterónu je to len 1:1. Predstavujú preto najideálnejšiu alternatívu voči anabolickým steroidom. 

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

PPAR Brawn Nutrition GW510516 60 kapslí, Cardarine GW-501516, extrémne silný hardcore doplnok! Spaľovač tukov,stráta tuku,zrýchlenie metabolizmu,zlepšuje vaskularitu,hustotu svalov,zlepšuje vytrvalosť a výkon,pre všetky druhy športov

Originálny popis a zloženie doplnku:

Composition Cardarine GW-501516

Container size: 60 capsulesServing size: 1 capsuleServings per container: 60
per 1 capsule Cardarine GW-501516amount%DV
{4-[({4-methyl-2-[4-(trifluoromethyl)phenyl]-1,3-thiazol-5-yl}methyl)sulfanyl]-2-methylphenoxy}acetic acid   10 mg -

Other ingrednients

Gelatin (capsule), rice flour

Dávkovanie: 1 kapsla 2 x denne,

STACK:

1) OSTARINE+CARDARINE

2) LGD+CARDARINE

Pod skratkou SARM nájdete aktívne látky rôznej štruktúry so schopnosťou podporovať rast svalovej hmoty a sily cez normálnu androgénnu cestu bez negatívnych účinkov podoných, ako majú steroidy. Ak by sme ich mali charakterizovať, tak sa jedná o látky, ktoré majú minimálne rovnaké a vyššie účinky než anabolické steroidy, no s oveľa nižšou androgénnou pôsobnosťou. Ich účinky sú tak silné a vedľajšie pôsobenie tak nízke, že v dohľadnej dobe práve lieky z kategórie SARMs nahradia anabolické látky, ktoré sa využívajú v medicíne.

Čo znamená skratka SARM?

S ... selektívne, A ... androgén, R ... receptorové, M ... modulátory

História SARMs

Objav SARMs do vedeckej spoločnosti bol naozaj významný prielom. Ich objavenie sa datuje už do roku 1998. SARMs boli pôvodne vyvinuté pre lekárske účely ako bezpečnejšia alternatíva medicínskych steroidov. Vzhľadom na ich selektívny účinok, SARMs nevyvolávajú také vedľajšie účinky ako AAS. Najbežnejšie problémy s androgénnou terapiou (hormonálna substitučná terapia) je obmedzená dostupnosť bezpečných zlúčenín. Konečným cieľom výskumu v tejto oblasti bolo zistiť, ktoré zlúčeniny môžu byť použité ako alternatívne lieky v substitučnej terapii. Ich prvotné využitie bola liečba pacientov trpiacich svalovou dystrofiou a osteoporózou.

Mechanizmus účinku

SARMs sa viažu na svalové receptory a receptory kostí, kde spúšťajú anabolické mechanizmy. Z toho vyplýva, že majú priamy účinok na rast svalov a kostí. Zásadný rozdiel oproti AAS je to, že sa viažu len na určité receptory (pôsobia selektívne). Práve z tohto dôvodu je u nich riziko vzniku negatívnych účinkov minimálne, u niektorých druhov SARMs nulové! Ich anabolicko-androgénny pomer je neskutočný! V číslach to znamená 10:1 a u testosterónu je to len 1:1. Predstavujú preto najideálnejšiu alternatívu voči anabolickým steroidom. To, že je ich sila ešte vyššia a ich aplikácia je bezpečná, stavia tieto látky bezkonkurenčne na prvé miesto.

Najčastejšie druhy SARM: Ostarín, Ligandrol, Ibutamoren, Epicatechine, Andarin, Cardarine, Srarine, Radarine, Ykarine

Riziká užívania AAS

Užívaním anabolických steroidov s cieľom zvýšiť množstvo svalovej hmoty, sily alebo svalovej definície nesie so sebou určité riziko výskytu negatívnych vedľajších účinkov. AAS majú neblahý vplyv: na veľkosť prostaty, plodnosť, vznik akné, vypadávanie vlasov, zníženie prirodzenej hladiny testosterónu, zmenšenie semenníkov, vznik gynekomastie alebo zhoršenie zdravia pečene a srdca. Nehovoriac o následkoch spôsobenými neodbornou aplikáciou. U SARMs sú tieto riziká na minimálnej úrovni a ich užívanie nenesie takmer žiadne riziká. Aj napriek tomu, že sa o SARMs pomerne veľa píše, ani dnes nemáme jediný produkt, ktorý by bol v obehu a slúžil by pacientom. Za všetkých spomenieme niekoľko látok, ktoré sú súčasťou rôznych výživových doplnkov dostupné na internete.

Čo je Ostarín?

Ostarín je látka z kategórie SARMs, je veľmi anabolický a jeho účinky sú porovnateľné s anabolickým steroidom – primobolan depot. Užívatelia zaznamenali nárast svalovej hmoty a pozitívny vplyv na kĺby a kosti. Veľkou nevýhodou AAS je fakt, že sa prevádzajú na DHT alebo estrogén. Ostarín sa na DHT nemení. Má obrovský potenciál ak chcete získať impozantné svalstvo, pretože ostarín má silný anabolický efekt na svalové tkanivo a na jeho rast postačuje 4 – 6 týždňový cyklus. To všetko bez rizika poškodenia zdravia!

Čo je Ligandrol?

Ligandrol patrí do skupiny SARMs. Pôsobí na androgénne receptory s vysokou afinitou. Písmeno S v slove SARMs znamená selektívny. Ak by sme mali tento pojem vysvetliť, jedná sa o vlastnosť viazať sa prednostne na receptory svalov a kostí.

Ligandrol je oproti ostarínu niekoľkonásobne silnejší. V dostupnej literatúre sa môžeme dočítať až o päťnásobne vyššej sile! Jeho primárne využitie je v medicíne, kedy vypomáha pacientom udržiavať a posilňovať svalovú hmotu bez toho, aby výrazným spôsobom upravovali životosprávu. Tak ako o ostatných produktoch z kategórie SARMs, aj pri ligandrole platí, že v sebe nesie nízke riziko pôsobenia na pečeň, prostatu alebo na vznik akné.

Ligandrol je vhodným produktom do predsúťažných príprav kulturistov, pretože je schopný redukovať tuk pri súčasnom náraste svalovej hmoty. V tomto ohľade sa jedná o veľmi pozitívnu vlastnosť, ktorú ocenia mnohí športovci. Základná dávka Ligandrolu je 10 mg denne ak ste začiatočník a môže sa vyšplhať až do výšky 20 - 22 mg. Veľkým pozitívom je fakt, že športovci zaznamenali impozantné prírastky na svalovej hmote a to aj bez radikálnej úpravy jedálneho lístka alebo tréningu.

Ligandrol ako sme už písali vyššie je svojim účinkom niekoľkonásobne silnejší, než iné SARMs látky. Treba preto počítať aj s vážnejšími negatívnymi vlastnosťami. V literatúre sa môžete dočítať o prípadoch mierneho, až stredného zníženia hladiny testosterónu. Čo je však problém je fakt, že už desatina základnej dennej dávky začiatočníka (1 mg) dokáže znížiť hladinu HDL cholesterolu, čo môže mať nepriaznivé následky na zdravie kardiovaskulárneho systému. Na druhej strane nesie minimálne riziko poškodenia pečene a nevykazuje estrogénovú aktivitu.

Čo je Ibutamoren?

Ibutamoren predstavuje látku, ktorej hlavným benefitom je pozitívne pôsobenia na vylučovanie rastového hormónu. Aj keď tento liek nie je bežne dostupný v lekárňach, v budúcnosti ho budú môcť využiť ľudia, ktorí majú problémy s nízkou hladinou rastového hormónu, teda najmä deti a starí ľudia. Zaujímavé je tiež zistenie, že ibutamoren výrazným spôsobom ovplyvňuje hladinu tuku v tele.

Ak by sme mali napísať pozitívne vlastnosti ibutamorenu, tak môžeme spomenúť zvýšenie hladiny rastového hormónu a IGF-1 a to už v prvom týždni po začatí aplikácie. S tým je samozrejme spojený nárast svalovej hmoty. Čo je významnejšie, ibutamoren výrazne zlepšuje regeneračné procesy v organizme. Zvyšuje prekrvenie a plnosť svalov aj mimo tréningu. Zlepšuje spánok a jeho hĺbku, pozitívne vplýva na vyprázdňovanie tráviaceho traktu. Z dostupných informácií vyplýva, že optimálna denná dávka sa pohybuje na maximálnej výške 30 mg za deň. Ukazuje sa, že vyššie dávkovanie nemusí priniesť aj vyššiu účinnosť látky. Jeho half life je jeden deň, takže je vhodné ho aplikovať raz denne 30 – 60 minút pred spaním.

V závislosti od dĺžky užívania a veľkosti dávky sa môžu vyskytnúť nasledovné vedľajšie účinky: retencia vody v organizme, zníženie hladiny testosterónu, zvýšenie hladiny prolaktínu, mierne môže ovplyvniť hladinu HDL cholesterolu

Čo je Epicatechine?

Epicatechine je flavonoid, ktorý sa nachádza v kakaových semenách a v zelenom čaji. Zdravotné účinky epicatechinu sú známe už niekoľko sto rokov, no nedávne výskumy ukázali, že tento flavonoid môže byť prospešný pre liečbu úbytku svalovej hmoty. Prečo je to tak? Epicatechine pôsobí ako inhibítor myostatínu. V stručnosti povedané, myostatín predstavuje gén v ľudskom tele, ktorý diktuje, koľko svalov máme. V minulosti sa genetickým výskumníkom podarilo vynájsť blokátory myostatínu a to bol zásadný prielom v genetickom dopingu. Pokiaľ je myostatínu v organizme málo, máme viac svalov a naopak. Jeho blokovanie je teda na mieste. Okrem priameho vplyvu na nárast svalovej hmoty má epicatechine ďalšie významné vlastnosti pre zdravie: zníženie rizika vzniku kardiovaskulárnych problémov, zvýšenie záťažovej kapacity, zvýšená angiogenéza (tvorba krvných ciev)

Optimálna denná dávka predstavuje 300 – 600 mg Epicatechinu. Môžete ho užívať neobmedzene počas celého roka. Epicatechine je látka, ktorá podľa vedcov môže konkurovať aj penicilínu. Podľa najnovších výskumov je pre ľudský organizmus tak dôležitý, že by mal byť zaradený medzi vitamíny.

Prečo SARMs našli svoje využite aj v kulturistike?

-SARMs sú vhodné pre tzv. hardgainerov, pre ľudí, ktorí priberajú skutočne ťažko

-Dokonca o nich môžeme povedať, že sú ideálne do recompingu (súčasná redukcia tuku a naberanie svalovej hmoty

-Okrem toho sú SARMs osvedčenou voľbou do predsúťažných príprav, kedy zlepšujú spaľovanie tuku a podporujú odolnosť organizmu udržať si svalovú hmotu

-Ďalšou voľbou využitia je tzv. premostenie medzi cyklami.

-SARMs vám pomôžu udržať nadobudnutú hmotu a silu aj mimo steroidového cyklu a vy tak môžete ďalší cyklus začať z úplne inej štartovacej pozície.

Dôležité upozornenie: aplikácia prohormónov a SARMs môže byť zakázaná niektorými športovými federáciami.

Pozor, upozornenie: Tento produkt je určený pre zdravých dospelých ľudí. Určené pre pokročilých užívateľov s dostatočnými vedomosťami v danej oblasti. Nieje určené pre začiatočníkov a rekreačných cvičencov.Nie je určené pre začiatočníkov alebo užívateľov ktorí budujú svoje telo prirodzenou (naturálnou) cestou. Nevhodné pre profesionálnych a registrovaných športovcov. Nevhodné,pre osoby mladšie,ako 21 rokov! Ak užívate akékoľvek lieky, o užívaní tohto produktu sa poraďte so svojim ošetrujúcim lekárom. Nepoužívajte ak ste tehotná, chcete otehotnieť, alebo dojčíte. Konzultujte užívanie doplnku so svojím lekárom alebo odborníkom na výživu, ak máte nasledujúce ochorenia alebo ťažkosti: vysoký alebo nízsky krvný tlak, srdcová arytmia, akékoľvek problémy zo srdcom, disfunkcie alebo problémy pečene, cukrovka, psychické poruchy, problémy s prostatou alebo dýchaním. NEKOMBINOVAŤ S ALKOHOLOM A DROGAMI! Znížte príjem kofeínu z iných zdrojov (napr. káva, čaj, atď.). Neslúži ako náhrada pestrej a rozmanitej stravy.Prestaňte užívať, alebo sa poraďte so svojim lekárom ak na sebe spozorujete vedľajšie účinky. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Určené pre zvláštnu výživu. Nie je určené pre deti! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte na suchom a chladnom mieste, mimo dosah slnečného žiarenia starostlivo uzavreté! Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním. Produkt bol spracovaný v prístrojoch, kde taktiež mohli byť spracované mlieko, sója, vajíčka, kôrovce, orechy, arašidy.

Brawn Nutrition
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward