Hi-Tech Superdrol 42 tabliet

Hi-Tech Pharmaceuticals Superdrol 42 tabliet. Silný stack 4v1! Čistý objem,sila,hustota svalov.Superdrol od Hi-Tech Pharmaceuticals je silný anabolický prípravok obsahujúci prohormóny, ktoré podporujú anabolické procesy v tele, znižujú účinok myostatínu blokujúceho rozvoj suchej svalovej hmoty. Navyše, vzorec znižuje stres a výrazne zlepšuje libido a náladu.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

HTP Superdrol - prelomte svoju stagnáciu!Superdrol od Hi-Tech Pharmaceuticals je silný anabolický prípravok obsahujúci prohormóny, ktoré podporujú anabolické procesy v tele, znižujú účinok myostatínu blokujúceho rozvoj suchej svalovej hmoty. Navyše, vzorec znižuje stres a výrazne zlepšuje libido a náladu.

HTP Superdrol je:

  • Silný anabolický účinok,
  • Zvýšenie svalovej hmoty,
  • Zvyšuje hladinu testosterónu,
  • Zvýšená pevnosť,
  • Rýchlejšie zotavenie,
  • Komplexné zloženie,

Superdrol je špeciálne navrhnutá zmes anabolických látok, ktoré sú ideálne pre budovanie čistej svalovej hmoty. Doplnok tiež podporuje redukciu tuku, ktorú môžeme použiť pri chudnutí. Doplnok je určený pre všetkých ľudí, ktorí chcú dosiahnuť maximálne tréningové účinky. Doplnok podporuje rast testosterónu, znižuje aktivitu myostatínu, čo vám umožňuje budovať viac svalovej hmoty.

zloženie:
1 porcia, 1 tableta 300 mg:
4-androsten-3b-ol,17-ón - je steroidná zlúčenina štruktúrne podobná 5-DHEA, od ktorej sa odlišuje umiestnením dvojitej väzby nie medzi 5. a 6. uhlíkom, ale 4. a 5. uhlíkom sterénu. 4 Androsten-3b-ol, 17-one pôsobí nepriamo a priamo prostredníctvom svojich derivátov. 4-AD v prítomnosti dehydrogenáz: 3β-hydroxysteroiddehydrogenáza (3b-HSD) a 17β-hydroxysteroiddehydrogenáza (17b-HSD) prechádzajú konverziou na androstendión a androstendiol a nakoniec na testosterón. Zlúčenina nearomatizuje estrogény a v porovnaní s 5-DHEA vykazuje menšiu schopnosť aktivovať estrogénové receptory. Vzorec je ideálny pre hmotnostné cykly, budovanie hustej a definovanej svalovej hmoty. Podporuje produkciu testosterónu, podporuje regeneráciu svalového tkaniva a účinne zvyšuje silu a vytrvalosť.

1-Androsterón - je androgénny pohlavný hormón. Je to nemetylovaná anabolická zlúčenina navrhnutá tak, aby pomohla používateľovi zlepšiť vytrvalosť, získať suchú hmotu a čo je najdôležitejšie, spaľovať telesný tuk. 1-Androsterón je nemetylovaná zlúčenina, ktorej hlavným metabolitom je 1-androstendión (1-AD). Nomenklatúra pre 1-Andro je 1-androstene 3b-ol, 17-jedna. 1-Andro sa nekonvertuje na testosterón alebo estrogén, ale v skutočnosti sa premieňa na 1-testosterón. To v podstate znamená, že by sa nemali vyskytnúť vedľajšie účinky súvisiace s estrogénom, takže možno očakávať zvýšenie suchej telesnej hmotnosti a zníženie telesného tuku. Pretože 1-AD sa nekonvertuje na estrogén a má antiestrogénny účinok, znamená to, že je to dobrá zlúčenina na použitie v redukčnom cykle, pretože pomáha pri strate tuku. Vzhľadom na nedostatok zadržiavania vody v tele nebudú zisky rýchle, ale stabilné a veľmi ľahko sa udržiavajú počas cyklu a po ňom. 1-Androsterónové produkty sa skvele kombinujú s inými prohormónmi a ramenami. Vedľajšie účinky spojené s použitím 1-androsterónu sú veľmi nízke, ak existujú, pretože zlúčenina nie je metylovaná. Nemetylovaná povaha tejto zlúčeniny znamená, že nie je toxická pre pečeň. Vedľajšie účinky súvisiace s estrogénom, ako je gynekomastia, sa tiež nevyskytujú.

Androstenolón - v ľudskom tele je prírodný steroidný hormón produkovaný retikulárnou vrstvou kôry nadobličiek z cholesterolu. Vzhľadom na svoju podobnosť s testosterónom a estradiolom sa dá ľahko premeniť na obidve. Predpokladá sa, že jeho produkcia dosiahne vrchol okolo veku 35 rokov a potom klesá, pričom dosahuje stopové množstvá u starších ľudí. Bolo pozorované, že ľudia s kardiovaskulárnymi ochoreniami, rakovinou, cukrovkou, osteoporózou a depresiou znížili produkciu DHEA. Prispieva k zvýšeným hladinám steroidných hormónov, ako je testosterón, čo sa môže prejaviť zvýšenou svalovou silou a zlepšeným športovým výkonom.

Extrakt z Ajuga turkestanica - rastlina je zdrojom turkesterónu - steroidnej zlúčeniny zo skupiny ecdysteroidov. Pôsobí v tele znížením hladiny glukózy v krvi, znížením telesného tuku a podporou močového, nervového a imunitného systému.

Chlorogenín - (3b,5a,6a,25R)-spirostan-3,6-diol - zlúčenina klasifikovaná v skupine sapogenínov. Väzbou na androgénne receptory zvyšuje syntézu svalových a kostných štruktúr. Vykazuje anabolické účinky bez vedľajších účinkov. Neutralizuje účinky kortizolu, zvyšuje transport glukózy do svalov a znižuje hromadenie náhradného tukového tkaniva a zlepšuje náladu.

Dávkovanie: 1 tableta ráno a 1 tableta večer.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward