• Iba online
  • -20,00 €

The Genius Brand Genius Consciousness 79g

The Genius Brand Genius Consciousnes 79g-Genius Consciousness je silný nootropický posilňovací doplnok obsahujúci účinné stimulátory mozgu v správne zvolených dávkach. Produkt zvyšuje koncentráciu, vstrebávanie informácií, podporuje funkciu mozgu. Vďaka svojim rozmanitým ingredienciám, starostlivo vyberaným odborníkmi značky The Genius, je vynikajúcou podporou pre ľudí, ktorí nepotrebujú zbytočné prestoje v myslení.

Príchute
58,00 €
38,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Genius Consciousness nootropický booster

Genius Consciousness je silný nootropický posilňovací doplnok obsahujúci účinné stimulátory mozgu v správne zvolených dávkach. Produkt zvyšuje koncentráciu, vstrebávanie informácií, podporuje funkciu mozgu. Vďaka svojim rozmanitým ingredienciám, starostlivo vyberaným odborníkmi značky The Genius, je vynikajúcou podporou pre ľudí, ktorí nepotrebujú zbytočné prestoje v myslení.

Genius Brand Genius Consciousness je:

  • Nootropický posilňovač,
  • Zlepšuje funkciu nervového systému,
  • Podporuje zameranie,
  • rýchlejšie učenie,
  • Zvýšená koncentrácia.

Genius Brand Genius Consciousness - Zloženie:

Acetyl-L-karnitín - je acetylovaná a metabolicky aktívna forma aminokyseliny L-karnitínu - látky podobnej vitamínom. Medzi jeho hlavné vlastnosti patrí nootropný, neuroprotektívny, antioxidačný a podporuje metabolizmus tukov v mitochondriách. Okrem toho acetylkarnitín pozitívne ovplyvňuje stav obehového systému a citlivosť tkanív na inzulín; Znižuje tiež pocit únavy. Látka sa tiež podieľa na regulácii hormonálneho manažmentu - ovplyvňuje hlavne hladiny testosterónu a kortizolu. Odporúča sa predovšetkým ľuďom, ktorí sú fyzicky aktívni, pracujú psychicky a sú vystavení intenzívnemu využívaniu nervového systému v kombinácii so stresom. Acetylkarnitín tiež funguje skvele ako profylaxia a podpora liečby neplodnosti u mužov a ako prvok terapie v prípade depresie. Poskytuje tiež vynikajúcu podporu pri znižovaní telesného tuku.

Levia hriva - Po stáročia sa používa ako prírodné nootropikum. Obzvlášť rozšírené v Číne, kde sa používal na zvýšenie kognitívnych funkcií, zlepšenie nálady a zmiernenie príznakov straty pamäti. Lion's Mane Mushroom zvyšuje produkciu nervového rastového faktora. Peptid podporuje rast mozgových tkanív vrátane dendritov.

Alpha GPC- je vo vode rozpustný derivát cholínu, ktorý sa v tele transformuje na acetylcholín, jeden z najdôležitejších neurotransmiterov. Vedecký výskum ukázal, že suplementácia Alpha GPC skutočne zvyšuje hladinu acetylcholínu v mozgu, čo sa prejavuje výrazne lepšou pamäťou a koncentráciou, a to aj u mladých ľudí. Ďalšie klinické štúdie preukázali, že suplementácia L-alfa-glycerylpforsorylcholínu podporuje funkciu mozgu u ľudí trpiacich Alzheimerovou chorobou a demenciou a zároveň odďaľuje proces starnutia.

L-tyrozín- je endogénna aminokyselina, ktorá je prekurzorom neurotransmiterov - dopamínu, adrenalínu a norepinefrínu. Tieto zlúčeniny sú nevyhnutné pre správne fungovanie procesov nervového vedenia a medzibunkovú komunikáciu. Hormóny nadobličiek sa produkujú v reakcii na stres a prípravou tela na vysokú fyzickú námahu zvyšujú využitie tukového tkaniva ako najefektívnejšieho zdroja energie. Tyrozín sa tiež vyrába z tyroxínu - hormónu štítnej žľazy potrebného pre správny fyzický a duševný vývoj. Je zodpovedný za stimuláciu odbúravania tukov, stimuluje vstrebávanie glukózy z tráviaceho traktu a reguluje prácu pohlavných žliaz.

Dynamín - jeho molekulárna štruktúra je podobná axsonu (tiež známemu ako TeaCrine®) a predpokladá sa, že sa v tele správa podobným, ale intenzívnejším spôsobom. Rovnako ako akryl, metylliberín jasne zvyšuje energiu, náladu a koncentráciu aktiváciou dopamínových receptorov a ďalších kľúčových neurotransmiterov, inhibíciou adenozínových receptorov, a to všetko bez zvýšenia tlaku.

Kofeín - má termogénny účinok a potláča chuť do jedla v dôsledku zvýšenia produkcie adrenalínu a norepinefrínu. Bolo to prrúra, že spôsobuje tvorbu takých neurotransmiterov, ako je dopamín, acetylcholín alebo dokonca serotonín v centrálnom nervovom systéme, čo má stimulačný účinok a zvyšuje kognitívne funkcie. Celková aktivita kofeínu na tele vám umožňuje udržiavať účinnosť tréningu a udržiavať pozitívnu náladu napriek deficitu kalórií.

SerinAid – vysoko kvalitný fosfatidylserín, kľúčový fosfolipid membrány mozgových buniek, ktorý zvyšuje dlhodobú pamäť a podporuje kognitívne funkcie.

NeuroFactor - získaný z kávových zŕn. Pomáha pri zvyšovaní neurotrofického faktora BDNF dodávaného mozgom. BDNF ako aktívny proteín nachádzajúci sa v mozgu a centrálnom nervovom systéme hrá dôležitú úlohu pri oprave neurónov a ich ochrane pred degradáciou. Okrem toho je zodpovedný za zlepšenie pamäti, zvýšenie nálady.

AstraGin- je prírodný kompozit, ktorý sa skladá z frakcie rastlín Astragalus a Panax Notoginseng. Štúdie ukázali, že môže významne pomôcť a zlepšiť vstrebávanie mnohých základných živín. Väčšina absorpcie živín prebieha v črevách. AstraGin má pozitívny vplyv na tieto špecializované molekuly, ktoré zvyšujú vstrebávanie mnohých živín. Táto nová prírodná zložka sa stáva čoraz populárnejšou v strave športovcov a účinne zvyšuje úroveň absorpcie živín, ako sú aminokyseliny, vitamíny a bielkoviny.

Huperzine A- jeden z najúžasnejších alkaloidov používaných na zvýšenie schopnosti zapamätať si. Hupercín A je jednou z najžiadanejších látok v skupine látok, ktoré poskytujú takzvaný doping mozgu. Umožňuje vám dosiahnuť maximálnu koncentráciu, sústredenie a izoláciu našej pozornosti takmer v každej situácii. Je ideálny pre ľudí s veľmi náročnou duševnou prácou, ako aj pre študentov alebo absolventov stredných škôl. Na rozdiel od mnohých iných stimulantov pôsobiacich na našu myseľ, jeho pôsobenie sa časom nezmenšuje a môžeme mať prospech z používania hupercínu veľmi dlho. Na trhu je sólo aj vo forme dôležitej súčasti mnohých komplexných doplnkov zameraných na zvýšenie mentálnych schopností alebo zlepšenie pamäti.

Dávkovanie:

1/2 odmerky 15-30 minút pred duševnou námahou

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward