RedCon1 Halo 60 kapslí

RedCon1 Halo 60 kapslí.Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, zvyšuje proteínovú syntézu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie! Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

RedCon1 Halo 60 kapslí.Zvyšuje celkový anabolizmus a testosterón na maximum, extrémne silný zvyšovač objemu a rastu svalovej hmoty, zvyšuje proteínovú syntézu, zvyšovač napumpovania svalov-nitric oxide, výkonnosti a regenerácie! Perfektný stack s Olympus Labs Epilogue, Epicat na 60 dní

5a-hydroxy Laxogenin bol vo svete športu objavený v roku 1996 a je dokázané, že má anabolicko-androgénny pomer podobný ako anabolický steroid Anavar ale bez vedľajších účinkov na zdravie človeka. Športovci, ktorí 5a-hydroxy Laxogenin vo svojich prípravách aplikovali tvrdia, že zvyšuje svalovú tvrdosť do piatich dňoch a veľkosť svalovej hmoty do 3 – 4 týždňov.Látka laxogenín je hormón rastlinného pôvodu, ktorý bol synteticky izolovaný z odnoží Smilax sieboldii.Smilax sieboldii – je rastlina, pochádzajúca zo Strednej Ameriky, Číny a Japonska, kde sa už roky používa v tradičnej medicíne na zvýšenie vitality a sexuálnej potencie, tiež priaznivo pôsobí na mužský hormonálny systém, najmä na tvorbu testosterónu, progesterónu a výrazne podporuje anabolické a metabolické procesy ľudského tela. Významný je aj fakt, že pôsobí detoxikačne na organizmus a zlepšuje vitalitu pečene. Obsahuje steroidné saponíny a fytosteroly.V dostupných materiáloch sa dozvedáme, že predstavuje jediný produkt, ktorý zaručene zväčšuje svalovú hmotu, a to bez steroidného vplyvu a nie je identifikovateľný v dopingových testoch. Vedecké štúdie potvrdili, že vďaka laxogenínu sa zvýšila syntéza proteínov až o 200%. Udržiava hladinu kortizolu v norme, pomáha kontrolovať hladinu glukózy v krvi a zvyšuje funkciu štítnej žľazy.Laxogenín zaraďujeme do kategórie brassinosteroidov. Brassinosteroidy alebo tiež BR tvoria skupinu 40 rôznych steroidov, ktoré sú výhradne syntetizované z rastlín. Aj keď štúdie tejto špecifickej kategórie rastlín sú obmedzené, tieto rastliny majú veľký potenciál a sú prísľubom do budúcnosti pre všetkých, ktorí majú cieľ budovať svalovú hmotu.Benefity užívania Laxogenínu: Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

Originálny popis a zloženie doplnku: 

Dávkovanie:  2 kapsle ráno pred raňajkami alebo 1 kapsla ráno a 1 kapsla po obede

RedCon1
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward