Core Labs X LX Pro 60 kapslí

Core Labs X LX Pro 60 kapslí,MK-2866+Laxogenín extrémne silný hardcore doplnok! Objem, sila, maximálny anabolizmus.SARMs sa viažu na svalové receptory a receptory kostí, kde spúšťajú anabolické mechanizmy. Z toho vyplýva, že majú priamy účinok na rast svalov a kostí. Zásadný rozdiel oproti AAS je to, že sa viažu len na určité receptory (pôsobia selektívne). Práve z tohto dôvodu je u nich riziko vzniku negatívnych účinkov minimálne, u niektorých druhov SARMs nulové! Ich anabolicko-androgénny pomer je neskutočný! V číslach to znamená 10:1 a u testosterónu je to len 1:1. Predstavujú preto najideálnejšiu alternatívu voči anabolickým steroidom. To, že je ich sila ešte vyššia a ich aplikácia je bezpečná, stavia tieto látky bezkonkurenčne na prvé miesto.

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs X LX Pro 60 kapslí,MK-2866+Laxogenín extrémne silný hardcore doplnok! Objem, sila, maximálny anabolizmus, vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

Jedná sa o jedinečný prípravok s viacsmerovým účinkom, ktorý efektívne zvyšuje svalovú hmotu, silu a zaručuje redukciu nepotrebného tukového tkaniva. Zvyšuje svalovú hmotu a silu, účinne znižuje telesný tuk.

Zlepšenie postavy je badateľné!

Sarm chráni pred stratou svalovej hmoty a podporuje svalovú silu, aby ste mohli trénovať intenzívne a tvrdo. Medzi ďalšie výhody doplnku patrí posilnenie a regenerácia kĺbov, zvýšenie hustoty kostí a posilnenie libida.

Laxogenín- je sapogenín izolovaný z rastliny Smilax sieboldii. Laksogenina je známa svojou podporou rastu rastlín. Táto zlúčenina je jednou z mála zložiek, ktoré môžu rýchlo zvýšiť pevnosť a hmotnosť. Pri vytváraní svalovej hmoty zvyšuje laksogenina chuť do jedla, čo pomáha pri dosahovaní vyššej telesnej hmotnosti. Stojí za zmienku, že napriek zvýšeniu chuti do jedla u človeka, ktorý konzumuje laksogenín, nezaznamenáte žiadne zvýšenie telesného tuku. Je možné si všimnúť, že látka nielen podporuje nárast čistej svalovej hmoty, ale tiež spôsobuje stratu nepotrebného tukového tkaniva. To uľahčuje získanie zdravej, svalnatej a kompaktnej postavy. Laksogenina zvyšuje syntézu bielkovín o viac ako 200% v prípade rastu. Používanie tejto zložky je bezpečné, pretože nemá negatívny vplyv na telo. “ s hormonálna rovnováha. Je zaujímavé, že pravidelné používanie sa jednoznačne prejaví zvýšením fyzickej výdrže.

N-acetyl L-cysteín (NAC) - je modifikovaná forma cysteínu, ktorý je pripojený k acetylovej skupine. NAC má za následok zvýšenie hladiny antioxidantu-glutatiónu, čo následne spôsobí zníženie poškodenia na bunkovej úrovni, urýchli regeneračné procesy po poranení a podporí tvorbu suchej svalovej hmoty. Zníženie poškodenia na bunkovej úrovni úzko súvisí s oneskorením procesov starnutia. NAC sa viaže a vylučuje toxické metabolity z tela, keď steroidy prechádzajú pečeňou.

Rozmarín - odporúča sa ako detoxikačný prostriedok na pečeň. Moderný výskum ukázal, že rozmarín prispieva nielen k čisteniu, ale tiež chráni pečeňové bunky pred poškodením

MK-2866 - je určený pre všetkých, ktorí chcú zlepšiť regeneráciu. Funguje skvele na regeneráciu kĺbov, šliach a kostí. Ľudia, ktorí chcú vylepšiť postavu, môžu navyše počítať s uspokojivým nárastom čistej svalovej hmoty so súčasným úbytkom tukového tkaniva.Nie je citlivý na enzýmy katalyzujúce reduktázy a aromatázu. Vďaka tomu minimalizuje vedľajšie účinky, ktoré sa pripisujú nadmernému množstvu testosterónu potrebného na dosiahnutie podobného anabolizmu. Pravdepodobne kvôli miernemu vplyvu na aktivitu aromatázy môže mierne zvýšiť hladinu estrogénu. Nespôsobuje androgénnu alopéciu, kožné pupienky ani hyperpláziu prostaty. Ovplyvnením procesu syntézy kolagénu často vedie k zlepšeniu stavu kĺbov a pokožky. Selektívny modulátor androgénových receptorov, vykazuje silnú, porovnateľnú s anabolickou aktivitou testosterónu, s výrazne zníženou androgénnou aktivitou. Zintenzívňuje procesy syntézy svalového tkaniva a zlepšuje mineralizáciu kostry.

Extrakt zo žihľavy - pozitívne ovplyvňuje hladinu testosterónu v tele. Výskum uskutočnený v posledných rokoch dokazuje, že rastlina a látky v nej obsiahnuté vykazujú silné antioxidačné, antiagregačné, protizápalové, hypocholesterolemické a hypoglykemické účinky. Vďaka týmto vlastnostiam je žihľava čoraz populárnejšia a neustále hľadá nové profylaktické a terapeutické aplikácie v oblasti jej možného použitia pri mnohých chorobách a ochoreniach.

Vitamín E - je zodpovedný za tvorbu buniek, vďaka čomu sa rany hoja rýchlejšie a telo môže bojovať proti infekciám produkciou antioxidantov.

Dávkovanie:

2 kapsuly denne

Originálny popis a zloženie doplnku:

Dávkovanie: 1 kapsla 2 x denne

5a-hydroxy Laxogenin bol vo svete športu objavený v roku 1996 a je dokázané, že má anabolicko-androgénny pomer podobný ako anabolický steroid Anavar ale bez vedľajších účinkov na zdravie človeka. Športovci, ktorí 5a-hydroxy Laxogenin vo svojich prípravách aplikovali tvrdia, že zvyšuje svalovú tvrdosť do piatich dňoch a veľkosť svalovej hmoty do 3 – 4 týždňov.Látka laxogenín je hormón rastlinného pôvodu, ktorý bol synteticky izolovaný z odnoží Smilax sieboldii.Smilax sieboldii – je rastlina, pochádzajúca zo Strednej Ameriky, Číny a Japonska, kde sa už roky používa v tradičnej medicíne na zvýšenie vitality a sexuálnej potencie, tiež priaznivo pôsobí na mužský hormonálny systém, najmä na tvorbu testosterónu, progesterónu a výrazne podporuje anabolické a metabolické procesy ľudského tela. Významný je aj fakt, že pôsobí detoxikačne na organizmus a zlepšuje vitalitu pečene. Obsahuje steroidné saponíny a fytosteroly.V dostupných materiáloch sa dozvedáme, že predstavuje jediný produkt, ktorý zaručene zväčšuje svalovú hmotu, a to bez steroidného vplyvu a nie je identifikovateľný v dopingových testoch. Vedecké štúdie potvrdili, že vďaka laxogenínu sa zvýšila syntéza proteínov až o 200%. Udržiava hladinu kortizolu v norme, pomáha kontrolovať hladinu glukózy v krvi a zvyšuje funkciu štítnej žľazy.Laxogenín zaraďujeme do kategórie brassinosteroidov. Brassinosteroidy alebo tiež BR tvoria skupinu 40 rôznych steroidov, ktoré sú výhradne syntetizované z rastlín. Aj keď štúdie tejto špecifickej kategórie rastlín sú obmedzené, tieto rastliny majú veľký potenciál a sú prísľubom do budúcnosti pre všetkých, ktorí majú cieľ budovať svalovú hmotu.Benefity užívania Laxogenínu: Vyvoláva anabolický stav organizmu = rast svalovej hmoty, zvyšuje syntézu bielkovín, zlepšuje športový výkon, podporuje spaľovanie tuku, bez negatívnych vedľajších účinkov!Zisk svalovej hmoty s použitím anabolického steroidu je na úrovni 4-5 kg v jednom cykle. S použitím laxogenínu je táto hodnota na úrovni 3-4 kg.

Core Labs X
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Holy Grail All in One 300g Holy Grail All in One 300g
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Holy Grail All in One 300g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward