• Iba online
  • -30,00 €

Revange Nutrition Test Restore 60 kapslí Arimistane

Revange Nutrition Test Restore 60 kapslí Arimistane.Výživový doplnok Test Revenge Nutrition test je komplex (až 18 zložiek!) Anabolický zásobník s takou hardcore silou a synergiou pôsobenia, že všetky ostatné produkty v kategórii testosterónové zosilňovače / odomknutie PCT v kombinácii sa nepribližujú k účinkom Test Restore REVANGE Nutrition!

79,99 €
49,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Výživový doplnok Test Revenge Nutrition test je komplex (až 18 zložiek!) Anabolický zásobník s takou hardcore silou a synergiou pôsobenia, že všetky ostatné produkty v kategórii testosterónové zosilňovače / odomknutie PCT v kombinácii sa nepribližujú k účinkom Test Restore REVANGE Nutrition!

Restore Revange Nutrition Test - ako to funguje?

Sila doplnku výživy Test Restore Arimistane sa budete cítiť z 1. kapsuly! A s každou ďalšou dávkou budú účinky rásť a dorastať do predtým nezmenených veľkostí! Po týždni používania si všimnete prospešné zmeny na krvných testoch:

  • Oveľa vyššie percento aktívneho testosterónu
  • Znížený SHBG (globulín viažuci pohlavné hormóny)
  • Znížený estrogén (ak bol nad normou)
  • Znížený kortizol
  • Rast rastového hormónu
  • Všeobecné omladenie organizmu

Garantujeme, že po cykle na Revange Test Obnovte svoju hormonálnu ekonomiku v perfektnom stave. Garantujeme, že nikto neuverí, že ste stále rovnakí vy, ale dokonca kvapkáte testosterónom a úžasné ako kedykoľvek predtým!

Obnovte výživový test Revange - pre koho a kedy použiť?

Testovacie obnovenie použite, ak:

  • máš viac ako 30 rokov
  • chcete zvýšiť svoje libido
  • máte nižšiu hladinu testosterónu
  • potrebujete najsilnejšie PCT vyblednutie po cykloch na PH / SAA / SARM
  • chcete vytvoriť prírodný anabolický cyklus (alternatíva k kreatínovým stohám)
  • Test Restore môžu používať aj ľudia so správnou hladinou testosterónu a mladší ako 30 rokov


Výhody testosterónovej vlny:

  • perfektné odomknutie PCT (silnejšie ako lekáreň)
  • Mega libido skok a super sexuálny výkon
  • omladenie a rýchlejšia regenerácia
  • zvýšenie čistej svalovej hmoty a silný silový skok
  • vyššia účinnosť a lepšia trvanlivosť
  • lepšie sochárstvo, tvrdosť a svalová hustota
  • skvelá a stabilná nálada a pohoda
  • veľká sviežosť a jasnosť mysle
  • zvýšená odvaha a sebavedomie
  • trvalé tréningové účinky
  • žiadne vedľajšie účinky použitia anabolikov zo skupiny PH / SAA / SARM



Test Restore REVANGE Nutrition - testosterónový nektár bohov v kapsulách!

Chcete vedieť, čo sedí v Test Restore? Je maximálne naplnený iba účinnými látkami. Vďaka tomu má veľkú synergiu a silu pôsobenia a navyše má najlepšiu biologickú dostupnosť zložiek.

Test Restore REVANGE Nutrition má 18 zdrojov - iní výrobcovia by vyrobili 8 z týchto produktov, ale my vám jeden dáme - je to dokonale účinné!

PRÍRODNÉ ANABOLICKÉ, ANTIKATABOLICKÉ, ANTI-HÚSENICOVÉ ZLOŽKY - SILA PRÍRODNÉHO TESTOSTERÓNU!

Bodavá žihľava extrakt (3,4-divanillytetrahydrofuran 95%) 200 mg - zvýšenie aktívneho testosterónu, entyeoesterový účinok
Stinging Žihľava extrakt je extrakt z koreňa žihľavy (Urtica dioica L.) so silným pro-zdravým a promasickým účinkom. Extrakt zo žihľavy zvyšuje hladinu mužských hormónov a znižuje hladinu ženských hormónov. Extrakt zo žihľavy zvyšuje vaše tréningové možnosti, obnovuje prirodzenú maximálnu účinnú hormonálnu rovnováhu po cykloch na PH / SAA / SARM a zvyšuje vaše sexuálne schopnosti na neuveriteľnú veľkosť.

Horná kozia burina (extrakt z epimedia 70% ikariínov) 150 mg - zosilňovač potencie, plodnosti a libida Horná kozia burina
je jedným z najsilnejších prírodných posilňovačov libida, potencie a plodnosti. Ikarriny zaručujú skvelú erekciu, kedykoľvek ju potrebujete, a zvyšujú svoju sexuálnu túžbu kedykoľvek počas dňa alebo v noci. Okrem toho zvyšuje hladinu mužských hormónov, takže vaše svaly budú silnejšie a plnšie ako kedykoľvek predtým.

Extrakt z Tongkat Ali 200: 1 150 mg - najsilnejší extrakt, väčšie libido a dlhší, úplný erekčný
extrakt z koreňa Tongkat Ali - extrakt, ktorý prirodzene zdvihne vaše libido a zaručí úplnú, dlhú erekciu. Tongkat Ali zvyšuje hladinu testosterónu v tele bezpečným a prirodzeným spôsobom a po vysadení nezasahuje do hormonálneho manažmentu.

Armistane (Andro-3,5-Dien-7,17-Dione) 50 mg - inhibuje aromatázu, znižuje kortizol, inhibuje katabolizmus Armistane spôsobuje inhibíciu procesu aromatázy, t.j. premenu testosterónu na estrogén.
Armistane znižuje hladinu kortizolu a chráni pred katabolizmom, t.j. deštrukciou svalov. Vďaka tomu armistane zvyšuje hladinu testosterónu, zvyšuje vašu účinnosť a silu a podporuje tvrdý tréning a budovanie čistej svalovej hmoty.

Extrakt zo semien senovky gréckej (50% saponín) 50 mg - vývoj hmotnosti a široké účinky
na zdravie Senovka grécka zlepšuje fungovanie tráviaceho systému a stimuluje rozvoj svalovej hmoty. Senovka grécka zlepšuje činnosť metabolizmu glukózy, má baktericídny účinok, zlepšuje hladinu cholesterolu, má protizápalové vlastnosti a chráni pečeň a obličky.

Diinodolylmetán (DIM) 50 mg - estrogénový modulátor, redukuje tuk, urýchľuje rast čistej hmoty DIM urýchľuje metabolizmus estrogénu - ženských hormónov, čo zvyšuje hladinu testosterónu a urýchľuje vývoj čistej svalovej hmoty
. Okrem toho urýchľuje stratu zbytočného tuku. Vďaka DIM tiež stratíte tuk a vybudujete si krásne čistú hmotu. Okrem toho vás DIM ochráni pred rakovinou a chorobami prostaty.

Extrakt zo Saw Palmetto 50 mg - obnovuje hormonálnu rovnováhu, zlepšuje libido a čistí telo
Saw Palmetto je úplne prírodný extrakt získaný zo saw palmetto. Saw Palmetto posilňuje a zlepšuje fungovanie endokrinného systému, zvyšuje libido a sexuálnu výkonnosť. Saw Palmetto zlepšuje fungovanie močového systému a detoxikuje - odstraňuje z tela všetky toxíny a metabolické vedľajšie produkty.

Kyselina N-metyl-D-asparágová 30 mg - NMDA agonista - regenerácia vyčerpaných receptorov Kyselina N-metyl-D-asparágová je NMDA - NM
Agonista receptora DA. NMDA mení funkciu neurotransmiterov v mozgu, regeneruje nervový systém a stabilizuje náladu. Po použití stimulantov alebo zneužívania alkoholu pomáha obnoviť úplnú homeostázu - rovnováhu vášho tela.

Extrakt z kôry Catuaba 30 mg - silné afrodiziakum
Catuaba Kôra posilňuje sexuálne pocity a nutkanie, ako aj sexuálnu výkonnosť. Zlepšuje vašu erekciu a prirodzeným spôsobom zvyšuje hladinu mužských pohlavných hormónov. Je to anti-oside - bojuje proti voľným radikálom, odstraňuje únavu a dodáva korenie do každodenného života.

Maca Root 20 mg - zvyšuje plodnosť, dodáva vitalitu a zlepšuje náladu
Koreň Maca je adaptogén známy ako "peruánsky ženšen". Koreň Maca zlepšuje libido a plodnosť, dodáva pozitívnu energiu a zlepšuje vašu pohodu, pôsobí ako afrodiziakum, ale aj ako prírodná anabolická podpora Koreň Maca obsahuje všetky kľúčové vitamíny a minerály - dopĺňa nedostatok vitamínov a minerálov aj po tých najnáročnejších tréningoch.

Extrakt z koreňa Coleus Forskohlii (40% Forskolin) 20 mg - potlačenie chuti do jedla, zvýšenie energie, redukcia
tuku Forskolin je extrakt zo žihľavy z indickej žihľavy s fenomenálnymi vlastnosťami. Forskolin premieňa kyselinu adenozíntrifosfátovú na CAMP. Čo to dáva? Ak ste fyzicky aktívny, forskolin súčasne potláča chuť do jedla, zvyšuje hladinu energie na tréning a urýchľuje redukciu tuku.

LEPŠÍ VÝKON A MEGA SYNERGIA AKTIVÍT TESTOVACIEHO OBNOVENIA REVANGE VÝŽIVOVÝCH ZLOŽIEK

Piperín 95% 10 mg - lepšia asimilácia zložiek a silnejší výkon
Piperín zlepšuje transport a asimiláciu zložiek Test Restore REVANGE Nutrition. Vďaka tomu maximalizuje pozitívne účinky, pretože vaše telo použije každý mg každej látky obsiahnutej v Test Restore REVANGE Nutrition. Okrem toho je piperín silným antioxidantom - piperín bojuje proti voľným radikálom, zlepšuje plodnosť a vzhľad pokožky.

Extrakt z hroznových jadierok 95% 10 mg - pomalší rozklad a dlhšie pôsobenie Extrakt z hroznových jadierok inhibuje aktivitu pečeňových enzýmov (enzýmy: P450, CYP2C9 a CYP3A4), ktoré metabolizujú (premieňajú) účinné látky obsiahnuté v NO Stress na neaktívne.
Slabší účinok enzýmov znamená dlhší, Test Restore REVANGE Nutrition action.Naringin 10 mg - silnejšie a dlhšie pôsobiace zložky
Naringin sa mení v tele naringerín a blokuje pôsobenie pečeňových enzýmov, ktoré metabolizujú účinné látky obsiahnuté v Test Restore REVANGE Nutrition.

Vďaka Naringin Test Restore, REVANGE Nutrition pracuje dlhšie a tvrdšie. Okrem toho naringín zvyšuje lipolýzu, znižuje hladinu cholesterolu, má protizápalové, protirakovinové a antiseptické vlastnosti.

PRIDANIE VITAMÍNOV A MINERÁLOV - MEGA BIODOSTIVITA, REGENERÁCIA A EŠTE SILNEJŠÍ ÚČINOK TEST OBNOVIŤ REVANGE VÝŽIVU

Bór (As Bor AAC) 10 mg - lepšia koordinácia pohybu, omladenie a regenerácia tela
Bor omladzuje telo a regeneruje myseľ. Bór zvyšuje aktivitu testosterónu v tele, chráni a posilňuje kĺby a kosti a urýchľuje regeneráciu svalov. Okrem toho zlepšuje vzhľad a napätie pokožky - vďaka tomu sa budete cítiť mladšie, zdravšie a pekné.

Vitamín E TPGS (Systém dodávania zložiek) 10 mg - mega biologická dostupnosť zložiek
Vitamín E TPGS je forma vitamínu E rozpustná vo vode. Vďaka tomu je dokonale vstrebateľný. Vitamín E TPGS zlepšuje transport zložiek výživy Test Restore REVANGE vo vašom tele, zvyšuje ich biologickú dostupnosť a asimiláciu - vďaka tomu je REVANGE Nutrition Test Restore ešte silnejší.

Vitamín D3 (ako cholekalciferol) 10 000 IU - posilniťs kostrovým systémom, reguluje metabolizmus vápnika a fosforu Vitamín D3 zlepšuje vstrebávanie minerálov v črevách a posilňuje vaše kosti.
To znižuje riziko zlomenín a zabraňuje nedostatkom minerálov.

Zinok (ako AAC Zinok) 10 mg - zvyšuje hladinu testosterónu, sebavedomie a zlepšuje vzhľad pokožky Zinok prirodzene zvyšuje hladinu testosterónu, zvyšuje plodnosť a zlepšuje libido.
Zinok sa podieľa na syntéze proteínov - zvyšuje rast čistej svalovej hmoty. Zinok ovplyvňuje sekréciu inzulínu - vďaka tomu má anabolický účinok. Zinok omladzuje a čistí pokožku a zlepšuje vzhľad vlasov a nechtov.


Test Restore REVANGE Nutrition v porovnaní s inými produktmi PCT / Booster Testoterone sú:

  • farmaceutická kvalita zložiek
  • najsilnejšia synergia zložiek
  • maximálne a bezpečné dávky zložiek
  • ultra inovatívne zloženie (až 18 zložiek!)
  • najlepší pomer ceny a kvality
  • bezpečné spojenie s inými prosebníkmi
  • žiadne vedľajšie účinky používania
  • najširšie spektrum aktivity
  • pre chlapcov všetkých vekových kategórií (odporúča sa najmä po 30 rokoch)
  • iba Test Restore REVANGE Nutrition je výkonnejší


Dávkovanie: 1 kapsula 1-3 krát denne v závislosti od účelu suplementácie

Nový produkt
8 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Naughty Boy Sigma 30 pack Naughty Boy Sigma 30 pack
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Naughty Boy Sigma 30 pack

Cena 45,00 € Bežná cena 65,00 € -20,00 €
MyoBlox Rubix 141g MyoBlox Rubix 141g
  • Iba online
  • -20,00 €

MyoBlox Rubix 141g

Cena 29,99 € Bežná cena 49,99 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward