• Iba online
  • -20,00 €

Revange Nutrition Happy Bee 60 kapslí

Revange Nutrition Happy Bee 60 kapslí-Happy Bee Revange je jedinečný a pokročilý nootropický doplnok, ktorého hlavným cieľom je maximalizovať mozgový potenciál. Má priaznivý vplyv na kognitívne funkcie, zvyšuje výkonnosť tela. Produkt účinne podporuje dobrú náladu a ovplyvňuje celkový stav tela. Revange Happy Bee obsahuje širokú škálu pracovných zložiek.

69,99 €
49,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Happy Bee Revange je jedinečný a pokročilý nootropický doplnok, ktorého hlavným cieľom je maximalizovať mozgový potenciál. Má priaznivý vplyv na kognitívne funkcie, zvyšuje výkonnosť tela. Produkt účinne podporuje dobrú náladu a ovplyvňuje celkový stav tela. Revange Happy Bee obsahuje širokú škálu pracovných zložiek.

Čiapky Revange Nutrition Happy Bee 60 sú:

  • Zlepšená nálada,
  • Zvýšená koncentrácia,
  • Lepšie zameranie,
  • Zvýšená pozornosť,
  • Reguluje stres.

Happy Bee obsahuje niekoľko aktívnych vzorcov:

Core Well Being System: obsahuje aktívne adaptogény ovplyvňujúce pohodu a upokojujúci účinok na psychiku. Medzi tieto rastliny patria okrem iného: Rhodiola Rosea, Bacopa Monnieri alebo Ashwagandha. Prírodné rastliny ovplyvňujú toleranciu tela voči rôznym stresovým faktorom. Užívanie adaptogénov sa odporúča najmä na zastavenie stresu a na tvorbu kortizolu, ktorý príliš vysoká koncentrácia ovplyvňuje poruchy látkovej výmeny a je spojený s nedostatočnou regeneračnou schopnosťou.

Kogni-tropický systém: je súbor účinných látok, ktorých účinnosť umožňuje maximálne zvýšenie kognitívnych funkcií. Vzorec zvyšuje koncentráciu, motiváciu konať a má priaznivý vplyv na vstrebávanie veľkého množstva informácií.

Systém zapaľovania čistej energie: súbor prísad pridaných k energii a motivácia k prevádzke. Obsahuje účinné stimulanty s rôznymi mechanizmami účinku, ktoré stimulujú telo.

Turbo biologická dostupnosť a systém dodávania liekov: komplex látok, ktorý zvyšuje absorpciu zložiek obsiahnutých v prípravku. To ovplyvňuje maximálne využitie látky v tele. zvýšenie biologickej dostupnosti zložiek obsiahnutých v prípravku, čím sa celkovo zvýši sila jeho vplyvu na organizmus.

5-HTP - je prirodzene sa vyskytujúca látka, ktorá sa získava zo semien západoafrickej rastliny Griffonia simplicifolia. Človek má schopnosť produkovať ho z L-tryptofánu - aminokyseliny nachádzajúcej sa v produktoch obsahujúcich bielkoviny, hoci spotreba tejto aminokyseliny neposkytuje konštantný rast 5-HTP v tele. Zvyšuje hladinu serotonínu, zmierňuje výkyvy nálady a pomáha pri depresii. Okrem toho skracuje čas potrebný na spánok (predĺženie fázy REM), znižuje chuť do jedla, pomáha schudnúť, znižuje toleranciu bolesti a je prírodným prostriedkom proti migréne. Zvýšením hladiny serotonínu sa depresie zmierňujú celkom prirodzeným spôsobom.

DMHA - je stimulant, ktorý má iné názvy, ako je 2-aminoizoheptán alebo oktodrín. DMHA má relaxačný účinok na priedušky, vďaka čomu sa zvyšuje naša aeróbna kapacita, navyše má dekongestívnu aktivitu (zúženie krvných ciev, čo spôsobuje zvýšenie prietoku kyslíka), nespôsobuje "stupor" a zaostruje zmysly, ktoré sa nedali vždy zažiť s dmaa.

Extrakt z ashwagandhy - je extrakt z koreňa indického ženšenu bežne známy ako ashwaghandą, ktorý sa čoraz viac používa kvôli adaptogénnym vlastnostiam, t.j. zvyšuje odolnosť organizmu voči stresovým faktorom. Používa sa aj v tradičnej medicíne ako liek na reumatizmus, vyčerpanie, sexuálnu dysfunkciu a dokonca aj zhoršenie pamäti. Obsahuje mnoho účinných látok vrátane witanolidov, ktoré sú farmakologicky účinnými zlúčeninami - majú sedatívne, protirakovinové, cytotoxické a hypotenzívne vlastnosti.

Bacopa Monnieri - jemne stimuluje nervový systém - najmä limbický systém, ktorý zahŕňa hipokampus zodpovedný za pamäťové procesy. Pôsobí tiež ako relaxačný, antiepileptický, analgetický a antistresový (adaptogénny) - zmierňuje nervové napätie a typické rozptýlenie. Obnovuje harmóniu a prináša úľavu od depresie. Zintenzívňuje procesy učenia a zapamätania, zlepšuje koncentráciu a stimuluje tvorbu nových nervových spojení. Zabraňuje hypertrofii prostaty. Zlúčeniny obsiahnuté v Brahmi tiež podporujú procesy obnovy a regenerácie buniek, ako aj stabilizujú štruktúru bunkových membrán.

Škorica - škoricový extrakt je chutným doplnkom posypania ovsenými vločkami, miešaním s kávou alebo ako súčasť koláčov alebo dezertných receptov. Je tiež skvelým doplnkom k akémukoľvek doplnku, ktorý reguluje hladinu cukru v krvi. Účinky používania škorice boli široko zdokumentované v rôznych štúdiách na zníženie hladiny glukózy v krvi, zníženie telesného tuku a zvýšenie svalovej hmoty.

Extrakt z ginka dvojlaločného - účinne zlepšuje poruchy pamäti a problémy s koncentráciou. Pozitívne ovplyvňuje obehový systém a zlepšuje prietok krvi v cievach. Čo je najlepšie, tento doplnok odďaľuje proces starnutia. Inhibuje alebo odstraňuje nepríjemný tinitus a závraty. Pôsobí mierne diuretikum a čistenie. Inhibuje aktivitu voľných radikálov (antioxidačná aktivita), čo pomáha udržiavať mladosť pokožky.

Extrakt z hroznových jadier - resveratrol obsiahnutý v hrozne pôsobí ako antioxidant, zachytáva voľné radikály, ktoré poškodzujú zdravé bunky tela. Je to látka, ktorá znižuje absorpciu LDL cholesterolu v stenách krvných ciev, čím znižuje riziko srdcových ochorení a aterosklerózy. Inhibuje agregáciu krvných doštičiek a zabraňuje tvorbe nebezpečných zrazenín. Je vnímaná ako látka, ktorá má vlastnosti zabraňujúce vzniku obezity a môže mať priaznivé účinky aj pri prevencii cukrovky. Okrem toho má schopnosť znižovať hladinu krvného tlaku, čo je dôležitý faktor pri prevencii civilizačných ochorení.

Zelený čaj - katechínový extrakt obsiahnutý v zelenom čaji inhibuje enzým nazývaný katechol O-metyltransferáza alebo COMT, ktorý skutočne rozkladá hormón norepinefrínu spaľujúci tuky. Pretože zelený čaj je bohatý na katechíny, pomáha zvyšovať hladinu norepinefrínu, udržiavať ho na zvýšenej úrovni a predlžovať termogenézu. Ukázalo sa tiež, že existuje synergická interakcia medzi kofeínom v zelenom čaji a katechínmi (najmä EGCG) v zelenom čaji, čo zvyšuje využitie kalórií ako energie v tele. Okrem toho sa zistilo, že kombinácia kofeínu a EGCG v zelenom čaji významne zvyšuje pokojovú rýchlosť metabolizmu.

Fenylpiracetam - derivát 2-pyrolidónu so štruktúrou podobnou inhibičnému neurotransmiteru GABA (kyselina gama-aminomaslová); Nootropné liečivo s veľmi dobrou perorálnou biologickou dostupnosťou (100%) a polčasom 4-8 hodín, preto by sa malo používať v rozdelených dávkach, napr. trikrát denne. Nazýva sa otcom všetkých rakiet. Mechanizmus účinku piracetamu nebol úplne objasnený. Pravdepodobne uľahčuje syntézu vysokoenergetických zlúčenín v nervovom tkanive a zvyšuje energetické zásoby zlepšením využitia glukózy a kyslíka v neurónoch centrálneho nervového systému, ako aj zvýšením tolerancie nervových buniek na znížené množstvo kyslíka. Okrem toho tým, že zabraňuje agregácii (lepeniu) morfotických prvkov, znižuje viskozitu krvi a zlepšuje mikrocirkuláciu v mozgových cievach.

Hordenín HCL - účinkuje predovšetkým prostredníctvom uvoľňovania a ochrany norepinefrínu, čo sa prejavuje zvýšením metabolizmu, zásobovaním energiou, ako aj znížením chuti do jedla. Užívatelia používajú hordenín na tri hlavné účinky: strata tuku, kontrola chuti do jedla a zvýšenie energie. Používajú ho kulturisti pred tréningom na synergické účinky v kombinácii s PEA (fenyletylamín).

Huperzín A - je jednou z najžiadanejších látok zo skupiny látok poskytujúcich takzvaný doping mozgu. Umožňuje vám dosiahnuť maximálnu koncentráciu, sústredenie a izoláciu našej pozornosti takmer v každej situácii. Je ideálny pre ľudí s veľmi náročnou duševnou prácou, ako aj pre študentov alebo absolventov stredných škôl. Na rozdiel od mnohých iných stimulantov pôsobiacich na našu myseľ, jeho pôsobenie sa časom nezmenšuje a môžeme mať prospech z používania hupercínu veľmi dlho. Prirodzeným zdrojom jeho výskytu je Huperzia Serrat a používa sa aj na zmiernenie symptómov Alzheimerovej choroby. Je tiež zodpovedný za zvýšenie množstva biologicky dostupného acetylcholínu, ktorý je potrebný v procese obnovy pamäte. Veľkú pozornosť si zaslúži aj štúdia vykonaná na veľkej skupine ľudí v dospievajúcom veku. Skupina, ktorá dostala malú dávku Hupercinu A, zaznamenala výrazne vyššiu duševnú výkonnosť, čo sa premietlo do výsledkov získaných vo vede. Stojí za zmienku, že celá suplementácia trvala len niekoľko týždňov, čo potvrdzuje veľmi vysoký vplyv tejto látky na funkciu mozgu a relatívne rýchle trvanie účinku.

L-theanín - je ideálny stresový liek, ktorý tiež ponúka mnoho kognitívnych a neuroprotektívnych výhod, pomáha udržiavať pokoj a sústrediť sa v zmätku. Okrem toho mnohí z vás sú úplne závislí na kofeíne, či už vo forme kávy, energetických nápojov alebo čistých kofeínových tabliet. Kofeín má mnoho výhod, ale u niektorých ľudí môže tiež spôsobiť úzkosť, tras a nespavosť. Theanín je dokonalým doplnkom kofeínu, ktorý pomáha odtrhnúť sa od kofeínu a skutočne s ním interaguje, čím podporuje koncentráciu.

Naringín - flavonoid nachádzajúci sa v grapefruite. Zvyšuje rýchlosť metabolizmu, zvyšuje lipolýzu, posilňuje cievy, má protizápalové vlastnosti a znižuje hladinu cholesterolu.

Piperín - aktívna zložka čierneho korenia, má termogénny účinok. Môže zvýšiť prívod krvi do tkanív tráviaceho traktu, čo vedie k lepšej stráviteľnosti zložiek potravy. Výrazne zlepšuje biologickú dostupnosť mnohých účinných látok doplnkov.

Rhodiola Rosea - je rastlina, ktorá patrí do skupiny adaptogénov, teda rastlín, ktoré pomáhajú telu prispôsobiť sa vysokému psychickému a fyzickému stresu. Jeho hlavnou činnosťou je zmiernenie únavy, zlepšenie koncentrácie a zlepšenie nálady. To všetko sa premieta do lepších výsledkov v posilňovni, ako aj v práci alebo škole.

L-dopa - obsahuje kľúčový prekurzor najdôležitejšieho neurotransmitera potrebného pre správne fungovanie našej mysle, ako aj najširšie pôsobenie potvrdené vedeckým výskumom. L-dopa vzniká pôsobením tyrozínhydroxylázy, takže je to úplne prírodná aminokyselina. Okrem významného zvýšenia dopamínu sa L-dopa používa aj v medicíne, kde sa obzvlášť oceňujú jeho vlastnosti, ktoré zvyšujú pamäť a koncentráciu, ako aj zlepšenie sexuálnych funkcií zvýšením libida a ovplyvnením silnejších sexuálnych zážitkov.

Vinpocetín - zvyšuje prietok krvi v cievach, zlepšuje využitie glukózy a kyslíka mozgovým tkanivom a prispieva k zvýšeniu bunkovej tolerancie voči hypoxii. Vďaka tomu dokonale zlepšuje pamäť, uľahčuje koncentráciu a zvyšuje duševnú výkonnosť.

Noopept - sa považuje za nootropné činidlo stimulujúce centrálny nervový systém. Jeho jedinečné vlastnosti vedú k zvýšeniu kognitívnych funkcií, zlepšeniu pamäti, ako aj rýchlejšej asimilácii informácií. Zlúčenina stimuluje spojenie medzi hemisférami mozgu. Noopept významne prispieva k rastu kreativity, efektívnosti a lepšiemu fungovaniu myšlienkových procesov. Je to skvelý liek na použitie počas zvýšenej duševnej a fyzickej aktivity. Má dodatočnú ochranu pred škodlivými účinkami voľných radikálov, chráni neuróny pred vonkajšími faktormi. Noopept sa ukazuje ako účinný pri obnove pamäti, problémoch s emocionálnou nestabilitou a zlepšovaní pohody. Stojí za to dodať, že pomáha pri poruchách spojených s nespavosťou a obnovuje zdravý a pokojný spánok. Jeho prospešné vlastnosti vedú k aktivácii duševných procesov, pamäti, inteligencie, motivácie av prípade potreby sústrediť sa maximálne na prácu a štúdium.

Alfa GPC alebo cholín alfoscerát je prirodzeným prekurzorom acetylcholínu, ktorý je neurotransmiterom, ktorý podporuje rozvoj kognitívnych funkcií a je prospešný aj pre zlepšenie pamäti. Alpha GPC je vysoko biologicky dostupná forma cholínu, ktorá je súčasťou bunkových membrán v mozgu a iných nervových tkanivách. Vedecký výskum ukázal, že suplementácia Alpha GPC skutočne zvyšuje hladinu acetylcholínu v mozgu, čo sa prejavuje výrazne lepšou pamäťou a koncentráciou, a to aj u mladých ľudí. Ďalšie klinické štúdie preukázali, že suplementácia L-alfa-glycerylpforsilylcholínu podporuje funkciu mozgu

NAC- je modifikovaná forma cysteínu, ktorá bola pripojená k acetylovej skupine. NAC má za následok zvýšenie hladiny antioxidant-glutatiónu, čo zase spôsobuje zníženie poškodenia na bunkovej úrovni, urýchľuje regeneračné procesy po poranení a podporuje tvorbu suchej svalovej hmoty. Zníženie poškodenia na bunkovej úrovni úzko koreluje s oneskorením procesov starnutia. NAC viaže a vylučuje toxické metabolity z tela, keď steroidy prechádzajú pečeňou.

dávkovanie Happy Bee:

1-2 kapsuly denne

 

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

MyoBlox Skywalk 180g MyoBlox Skywalk 180g
  • Iba online
  • -24,00 €

MyoBlox Skywalk 180g

Cena 35,98 € Bežná cena 59,98 € -24,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Weider Rush Pump 375g Weider Rush Pump 375g
  • Iba online
  • -10,00 €

Weider Rush Pump 375g

Cena 29,99 € Bežná cena 39,99 € -10,00 €
arrow_upward