• Iba online
  • -20,00 €

Fusion Supplements Nano 1T 30ml

Fusion Supplements Nano 1T 30ml extrémne silný hardcore doplnok! Čistý objem,sila,hustota svalov.Konverzia priamo na testosterón v prvom kroku, rapídne zisky svalov a pevnosťi,nano technológia maximalizuje výkon testosterónu, nemethylovaný,zvyšuje sexuálny apetít,zvyšuje sebavedomie a regeneráciu.

89,99 €
69,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Fusion Supplements Nano 1T 30ml extrémne silný hardcore doplnok! Čistý objem,sila,hustota svalov.Konverzia priamo na testosterón v prvom kroku, rapídne zisky svalov a pevnosťi,nano technológia maximalizuje výkon testosterónu, nemethylovaný,zvyšuje sexuálny apetít,zvyšuje sebavedomie a regeneráciu 

Perfektný prohormón pre prírastky chudej hmoty bez zadržiavania vody

Žiadna konverzia na estrogén alebo DHT pre tých, ktorí sa obávajú vedľajších účinkov

Demoluje náhorné plošiny v sile, pričom jeden tester priberie 50 kg na svojom drepe v 8-týždňovom cykle

Rýchle svalové a silové prírastky s nárastom svalov o 1 kg za týždeň je ľahké dosiahnuť

Dá sa kombinovať s Androtestom alebo Nanodrolom pre tých, ktorí chcú vyzerať ako mutant!

Nano 1T je nanočasticová verzia 1-testosterónu, netoxického prohormónu. Nano 700T, ktorý je o 1% anabolický viac ako testosterón, prudko zvýši vašu silu a svalovú hmotu vo veľmi krátkom časovom období, pričom sa vyhne akejkoľvek premene na estrogén, čo zabezpečí, že budete nielen silnejší a väčší, ale vaše svaly budú neuveriteľne silné a husté súčasne. Predstavte si vzhľad The Incredible Hulk a to je to, čo Nano 1T dokáže.

Nano 1T je možné používať krátkodobo maximálne 8 týždňov. Odporúčame ho používať najviac 2-3 krát ročne s 8+ týždňami po použití.

Striktne pre mužov starších ako 21 rokov, ktorí maximalizovali svoje prirodzené svalové prírastky, ale teraz sa snažia získať druh kulturistickej postavy, ktorá nie je možná bez použitia silných prohormónov na výrazné zvýšenie rýchlosti, ktorou sa získavajú svaly a sila. Toto nie je vhodné pre športovcov testovaných na doping.

Nano 1T - dokonalý prohormónový doplnok pre rýchle svalové prírastky

Nano 1T posúva najpredávanejší prohormón všetkých čias, 1-Test, na úplne novú úroveň. Zažite bezkonkurenčné svalové a silové prírastky, zvýšená hladina energie, a zvýšené libido s týmto priekopníckym vzorcom.

Výhody Nano 1T:

  • Rýchle svalové prírastky bez zadržiavania vody
  • Suchá, chudá svalová hmota a zvýšená sila
  • Žiadna konverzia na estrogén alebo nadúvanie
  • Zvýšená biologická dostupnosť pre maximálne výsledky
  • Žiadna toxicita pečene alebo poškodenie obličiek
  • Vynikajúca svalová hustota a syntéza bielkovín
  • 1-Testosterón je o 700%+ viac anabolický ako testosterón (1)

Odomknite svoj plný potenciál s technológiou Nano 1T

1-Testosterón je už dlho uznávaný ako kráľ androgénov pre svoje neuveriteľné výhody pri budovaní svalov a celkovej pohode. S Nano 1T môžete teraz využiť silu 1-Test vo vysoko silnej, nanočasticovej forme pre ešte rýchlejšie a efektívnejšie výsledky.

Vedecky overená technológia nanočastíc

Štúdie ukázali, že nanočasticové formulácie poskytujú výrazne vyššiu biologickú dostupnosť v porovnaní so štandardnými kapsulami. V skutočnosti sa zistilo, že nanočasticová forma steroidu Danazol je 17-krát účinnejšia pri dodávaní zlúčeniny do tela (2,3).

Využite silu technológie Nano 1T

Nano 1T je evolúciou prohormónovej technológie, ktorá ponúka bezkonkurenčnú účinnosť a výsledky. Zažite rýchle prírastky svalovej hmoty, sily a výkonu, ktoré sa kedysi považovali za nemožné.

Optimalizujte svoj zážitok s nano 1T

Ak chcete maximalizovať výhody Nano 1T, odporúčame zvýšiť príjem bielkovín a spojiť ich s Androtestom pre silnú kombináciu testosterónu a 1-testu. Zameraním sa na vyššie objemy tréningu a postupné zvyšovanie hmotnosti si môžete udržať svoje zisky počas postcyklickej terapie (PCT).

Poznámka: Pred použitím prohormónov vždy dodržiavajte správne protokoly PCT a poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom.

Referencie:

  • [1] Metabolické štúdie 1-testosterónu u koní.
  • [2] Hodnotenie stratégie formulácie nanoemulzie na zvýšenie perorálnej biologickej dostupnosti danazolu u potkanov a psov. J Pharm Sci. 2013 október; 102 (10): 3808-15. dva: 10.1002 / jps.23667. Epub 2013 22. júla.
  • [3] Veda o dodávaní megestrolacetátu - potenciál na zlepšenie výsledkov v kachexii.

PRÍSADY

FÚZNE DOPLNKY NANO 1T 30ML

FÚZNE DOPLNKY NANO 1T 30ML
VEĽKOSŤ PORCIE: 1ml
POČET DÁVOK V BALENÍ: 30
  MNOŽSTVO ZA PORCIU DV*
Nano 1-testosterón 75mg *
* Denná hodnota nie je stanovená
VÝSTRAHA: Len pre zdravých dospelých mužov starších ako 21 rokov. Nie pre neskúsených alebo prvých prohormónových užívateľov.

NAVIGAČNÉ POKYNY

Užívajte 0,5 ml ráno a 0,5 ml večer, najlepšie s jedlom,nie na lačno, aby ste maximalizovali absorpciu. Keďže Nano 1T nemá žiadne strany súvisiace s pečeňou, používatelia môžu experimentovať s vyššími dávkami, aj keď by sme navrhli zvýšiť iba o 0,5 ml naraz a nie viac ako maximálne 2 ml denne.

Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward