Core Labs X Ultimate Eugeroic King 20 kapslí

Core Labs Ultimate Eugeroic King 20 kapslí jedna z najsilnejších formulácií s nootropickým účinkom založená na vysokej biologickej dostupnosti fmodafinil - najnovšia, rýchlo asimilovateľná forma modafinilu. Doplnok zvyšuje pocit motivácie potrebný na dosiahnutie najlepších výsledkov v športe, na univerzite alebo v práci. Dokonale posilňuje kognitívne funkcie, koncentráciu a zároveň eliminuje nervové napätie a stres. Pridanie adaptogénov zlepšuje pamäť, koncentráciu, koncentráciu a tiež ovplyvňuje pohodu dňa.
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs Ultimate Eugeroic King 20 kapslí jedna z najsilnejších formulácií s nootropickým účinkom založená na vysokej biologickej dostupnosti fmodafinil - najnovšia, rýchlo asimilovateľná forma modafinilu. Doplnok zvyšuje pocit motivácie potrebný na dosiahnutie najlepších výsledkov v športe, na univerzite alebo v práci. Dokonale posilňuje kognitívne funkcie, koncentráciu a zároveň eliminuje nervové napätie a stres. Pridanie adaptogénov zlepšuje pamäť, koncentráciu, koncentráciu a tiež ovplyvňuje pohodu dňa.

Ultimate Eugeroic King 20 kapslí maximálne zaostruje zmysly, čo vám umožní 100% sústrediť sa na vykonávané činnosti. Prípravok sa odporúča všetkým, ktorí chcú zlepšiť funkciu mozgu, pamätajú si veľa informácií a pre ľudí, ktorí potrebujú mega dávku koncentrácie a energie na celý deň. Kombinácia látok s nootropickým účinkom a adaptogénmi je ideálna na náročné úlohy, ktoré si vyžadujú plné nasadenie.

Flmodafinil má vyššiu biologickú dostupnosť ako modafinil. Jeho pôsobenie je oveľa silnejšie ako známy modafinil. Vďaka ďalším skupinám fluóru sa vo väčšej miere absorbuje do gastrointestinálneho traktu. Účinok spočíva hlavne vo zvýšení koncentrácie dvoch dôležitých neurotransmiterov - dopamínu a norepinefrínu. Má teda stimulačný a stimulačný účinok na nervový systém, zabraňuje nadmernej ospalosti a znižuje pocit únavy. Na druhej strane, na rozdiel od iných látok s podobným účinkom (ako sú amfetamínové soli alebo metylfenidát), nie je návykový. Má energizujúci účinok na celý nervový systém, ale nevykazuje narkotický alebo euforický účinok, ktorý je vhodný pre iné stimulanty. Môžeme povedať, že vďaka nemu sme schopní dosiahnuť maximálnu, ale stále bezpečnú duševnú účinnosť. Okrem toho zlepšuje cirkuláciu mozgu, zlepšuje prietok krvi do mozgu a ovplyvňuje jeho lepšiu oxidáciu. Vďaka tomu stúpa energetická hladina a cítime sa viac motivovaní a ochotní konať.Tryptamín

HCL - organický biogénny amín. Akcia je založená na stimulácii receptorov zodpovedných za uvoľňovanie neurotransmiterov. Jasne zlepšuje pamäť, schopnosť učiť sa, logické uvažovanie. Vďaka nemu je mozog lepšie okysličený a zásobený krvou, vďaka čomu všetky procesy spracovania informácií prebiehajú rýchlejšie a efektívnejšie.

Rhodiola Rosea-rastlina patrí do skupiny adaptogénov, to znamená rastlín, ktoré pomáhajú telu prispôsobiť sa vysokej psychickej a fyzickej záťaži. Jeho hlavnou činnosťou je zmiernenie únavy, zlepšenie koncentrácie a zlepšenie nálady. To všetko sa premieta do lepších výsledkov v telocvični, ako aj v práci alebo škole. Je to spása pre ľudí s náročným rozvrhom dňa. Podpora pre tých, ktorí nechcú obetovať svoje zdravie alebo rodinný život pre kariéru a hľadajú zlatú cestu na udržanie optimálnej rovnováhy.

Extrakt z Bacopa Monnieri - jemne stimuluje nervový systém - najmä limbický systém, ktorý zahŕňa hipokampus zodpovedný za pamäťové procesy. Pôsobí tiež ako relaxačný, antiepileptický, analgetický a antistresový (adaptogénny) - zmierňuje nervové napätie a typické rozptýlenie. Obnovuje harmóniu a prináša úľavu pri depresii. Zintenzívňuje procesy učenia a zapamätania, zlepšuje koncentráciu a stimuluje tvorbu nových nervových spojení. Zabraňuje hypertrofii prostaty. Zlúčeniny obsiahnuté v Brahmi tiež podporujú procesy obnovy a regenerácie buniek, ako aj stabilizujú štruktúru bunkových membrán.

Alfa GPC 99% - aktivuje parasympatický systém (relaxačný, upokojujúci), zvyšuje hladinu GABA (inhibičný neurotransmiter) a rastového hormónu (GH, regeneračný hormón), znižuje adrenergnú aktivitu (sympatickú), čím eliminuje účinky stresu a podráždenosti. Spôsobuje upokojujúci, antistresový a relaxačný účinok. Podporuje regeneráciu nervového systému. Preto je najlepšie užívať tento liek pred spaním alebo odpočinkom. Alpha GPC je vynikajúcim zdrojom bioaktívneho cholínu a tiež doplnkom výživy s nootropnými, neuroprotektívnymi, relaxačnými a upokojujúcimi vlastnosťami. Zabraňuje neurodegeneratívnym ochoreniam (Alzheimerova choroba, demencia), zlepšuje kognitívne funkcie, učenie a pamäť.

Extrakt z hroznových jadierok - obsiahnutý v hrozne resveratrol pôsobí ako antioxidant, zametá voľné radikály, ktoré poškodzujú zdravé bunky tela. Je to látka, ktorá znižuje absorpciu LDL cholesterolu v stenách krvných ciev, znižuje riziko srdcových chorôb a aterosklerózy. Inhibuje agregáciu krvných doštičiek a zabraňuje tvorbe nebezpečných krvných zrazenín. Je vnímaná ako látka, ktorá má vlastnosti zabraňujúce výskytu obezity a môže tiež vykazovať priaznivé účinky pri prevencii cukrovky. Okrem toho má schopnosť znižovať krvný tlak, čo je dôležitým faktorom pri prevencii chorôb životného štýlu.

TPGS - okrem toho, že je zdrojom vitamínu E a umožňuje telu využívať svoje prospešné vlastnosti, forma TPGS má jedinečnú vlastnosť zlepšovať biologickú dostupnosť iných látok. Jeho prítomnosť v prípravku nie je náhodná - zlepšuje transport a asimiláciu ostatných zložiek doplnku.

Piperín 95% - hlavná účinná látka čierneho korenia, ktorá má schopnosť zvýšiť biologickú dostupnosť mnohých zlúčenín a látok.

Naringenín-flavonoid nájdený v grapefruite. Zvyšuje rýchlosť metabolizmu, zvyšuje lipolýzu, posilňuje cievy, má protizápalové vlastnosti a znižuje hladinu cholesterolu.

Dávkovanie:

1 kapsula denne
Core Labs X
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward